- Jeg ser meg aldri tilbake

Katie Holmes angrer ikke på den vonde skilsmissen fra Tom Cruise.

BITTERT BRUDD: Katie Holmes snakker nå for første gang om bruddet med Tom Cruise for to år siden. Foto: Stella Pictures
BITTERT BRUDD: Katie Holmes snakker nå for første gang om bruddet med Tom Cruise for to år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Katie Holmes (35) overrasket både ektemannen Tom Cruise (52) og millioner av fans over hele verden, da hun i 2012 brått flyttet fra ekteparets hjem sammen med datteren Suri (8).

Etter flere intense uker med mediespekulasjoner om årsaken til bruddet, ble Tom og Katie enige om en skilsmisse, som ga Katie hovedomsorgen for datteren.

GJØR ALT FOR DATTEREN: Katie Holmes sier vesle Suri er hennes viktigste prioritet i livet. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
GJØR ALT FOR DATTEREN: Katie Holmes sier vesle Suri er hennes viktigste prioritet i livet. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen har i ettertid vært svært taus om bakgrunnen for bruddet, antagelig på grunn av at hun undertegnet en taushetsklausul i skilsmissepapirene.Men under et besøk i det amerikanske TV-programmet «The Today Show» lettet hun for første gang på sløret.

På direkte spørsmål om hun angrer på noen av valgene hun har gjort, svarte hun:

- Jeg ser meg aldri tilbake. Jeg tar en dag om gangen. Jeg er veldig glad over hvor jeg er akkurat nå. Jeg har hatt noen kreative opplevelser og ser lyst på fremtiden, sa hun ifølge Daily Mail.

Katie har meldt Suri inn på en privatskole i New York, mens hun selv jobber med å gjøre comeback som skuespiller.

For tiden spiller hun ifølge filmnettsiden Imdb.com inn dramafilmen «Woman in Gold» sammen med blant andre Ryan Reynolds og Helen Mirren.

Men til «Today Show» sier hun at hennes viktigste prioritering er å være tilstede for datteren.

- Det viktigste for meg er å vise hvor stolt jeg er av henne og at det hun gjør betyr alt. Livet mitt dreier seg om henne.

LES OGSÅ: - Et spektakulært menneske jeg er mor til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer