- Jeg ser med gru på tanken på å bli pensjonist

Rema 1000-gründer Odd Reitan vil jobbe til han dør.

ELSKER JOBBEN: Odd Reitan er blitt 61 år, men orker ikke tanken på å pensjonere seg.  Foto: Stella Pictures
ELSKER JOBBEN: Odd Reitan er blitt 61 år, men orker ikke tanken på å pensjonere seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han er den fjerde rikeste mannen i Norge, med en formue på over 24 milliarder kroner, men selv om han lever i overflod har Odd Reitan (61) ingen planer om å pensjonere seg. 

- Hvis alt fungerer vil jeg nok ønske å dø med skoene på. Når den tid kommer vet jeg også at jeg har flinke folk som kan overta og videreføre mine oppgaver som kulturbygger. Men jeg ser med gru på tanken om å bli pensjonist. Følelsen av å ikke bety noe tror jeg ville være ganske hard for meg, sier han til Dagbladet. 

Nå har 61-åringen også gitt ut boken «Hvis jeg var president», der han leker med tanken på å legge Reitangruppens forretningsmodell som grunnlag for resten av samfunnet. Odd Reitan forteller om mange av endringene han ville gjort i samfunnet, og tror litt mer egoisme blant nordmenn kunne gjort en stor forskjell. 

- Egoisme blir oppfattet som utelukkende negativt. Men det er jo ikke det. Egoisme er en viktig motivasjon og drivkraft, mener han. 

I april ble det slutt mellom Reitan og Camilla Astrup, og milliardæren har nå blitt sammen med Trondheims-kvinnen Hilde Undlien (41). 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk ned 36 kilo på to år  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer