- Jeg ser jo jævla snål ut

P3-programleder Ronny Brede Aase bryr seg ikke om kommentarer på utseendet. Nå forklarer han hva det er med øyet hans.

VANT TIL KOMMENTARER: P3s Ronny Brede Aase er blind på det ene øyet og ser knapt på det andre, og er vant til kommentarer på utssendet sitt. - Jeg er en offentlig person og ser jo jævla snål ut, sier Ronny Brede Aase til Dagbladet Fredag. Foto: Stellapictures
VANT TIL KOMMENTARER: P3s Ronny Brede Aase er blind på det ene øyet og ser knapt på det andre, og er vant til kommentarer på utssendet sitt. - Jeg er en offentlig person og ser jo jævla snål ut, sier Ronny Brede Aase til Dagbladet Fredag. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ronny Brede Aase (25) og Live Nelvik (29), som i fjor ble kåret til «Årets radionavn» etter avstemning på Seoghør.no, er en del av morgenritualet til tusener av nordmenn gjennom radioprogrammet «P3Morgen».

Selv om han er en av landets største radioprofiler, som også blir vist ofte i TV-reklamer, opplever 25-åringen ofte å få mest oppmerksomhet for øynene sine.

- Det er artig at dette ser ut til å være det eneste folk vil vite om meg, for det ingen som spør meg direkte. Men saken er rett og slett grå stær. Jeg ble født med blødninger på øyet, de forsøkte å operere, men det gikk til helvete. Jeg er blind på det ene øyet, og jeg ser veldig dårlig på det andre, sier Aase til Dagbladet Fredag.

Og Ronny har opplevd flere kommentarer på sitt utseende. Da han var 17 år husker han å bli fortalt at han trengte å dra til lege fordi det så helt for jævlig ut, i en dokø på en datamesse i Hamar.

- Hva skulle jeg si. Jeg hadde ikke hjerte til å si at jeg faktisk er blind på øyet. Jeg synes synd på karen, sier radioprofilen til avisen.

Ronny har også fått med seg at nettstedet Artige.no har et bilde av ham linket til et enøyd Ivo Caprino-troll, noe han ikke tar seg nær av.

- Jeg tenkte faktisk at det var litt gøy observert, da jeg så det. Hva kan jeg gjøre? Jeg er en offentlig person og ser jo jævla snål ut, sier Ronny Brede Aase til Dagbladet Fredag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Her er årets radionavn 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer