Rob Kardashian om sin egen vekt:

- Jeg ser ikke ut som dette lenger

Reality-stjernen hinter til stor vektnedgang på Instagram.

LIVSSTILSENDRING: I et innlegg på Instagram skriver Rob Kardashian at han ikke lenger ser ut som vi er vant til å se ham. Her avbildet med sin tidligere kjæreste, Blac Chyna.Foto: Splash News/ NTB scanpix
LIVSSTILSENDRING: I et innlegg på Instagram skriver Rob Kardashian at han ikke lenger ser ut som vi er vant til å se ham. Her avbildet med sin tidligere kjæreste, Blac Chyna.Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Mens Kardashian-søstrene Kim (37), Kourtney (39) og Khloé (33) er i vinden som aldri før, har yngstemann og lillebror Rob Kardashian (31) i mange år vært sjelden å se i offentligheten.

Etter at han i 2013 gikk drastisk opp i vekt, ble han dypt deprimert og nektet å stille opp i familiens realityprogram, «Keeping Up With The Kardashians».

REALITY: Rob var i mange år med i familiens realityserie, før han i 2013 trakk seg tilbake etter å ha gått drastisk opp i vekt. Foto: NTB Scanpix
REALITY: Rob var i mange år med i familiens realityserie, før han i 2013 trakk seg tilbake etter å ha gått drastisk opp i vekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rob kuttet også kontakten med flere av sine berømte familiemedlemmer.

Det skapte blant annet store overskrifter da han i 2014 reiste hjem fra Kim og Kanyes bryllup før seremonien i det hele tatt hadde startet. Han droppet også feiringen av 18-årsdagen til halvsøsteren Kylie.

I 2016 ble det kjent at Rob hadde fått diagnosen diabetes, som følge av en hasteinnleggelse på sykehuset etter at han ble svært dårlig med overdreven svetting og uregelmessig pust.

Midlertidig motivasjon

Etter flere forsøk fra familiens hold på å forbedre Robs livsstil, var det til slutt kjærligheten som skulle til for at en endring skulle skje.

Da han i 2016 møtte den tidligere stripperen Blac Chyna (31), så han endelig lyst på livet, og gikk raskt ned i vekt. I april 2016 takket han sin daværende kjæreste for å ha inspirert ham til å slanke vekk hele 23 kilo.

Saken fortsetter nedenfor.

TURBULENT: Romansen mellom Rob og Blac Chyna var en virvelvind av følelser. Foto: Splash News
TURBULENT: Romansen mellom Rob og Blac Chyna var en virvelvind av følelser. Foto: Splash News Vis mer

«Jeg ser tilbake på hvor jeg var da jeg startet. Fra 135 kg til min nåværende vekt på 112 kg. Jeg er fokusert og bestemt på å nå målet mitt på 90-93 kilo. Jeg er glad for å ha funnet min motivasjon», skrev han på Instagram.

Motivasjonen skulle derimot ikke vare så lenge, da paret i 2017 brøt forlovelsen og havnet i en rekke konflikter.

- Følg med

Nå kan det derimot se ut til at 31-åringen omsider har fått livet på rett kjøl igjen, da han nylig delte et bilde på Instagram der han hintet til at han har blitt en ny og sunnere versjon av seg selv.

«Jeg ser ikke ut som dette lenger», skrev realitystjernen under bildet og la til hashtagger som #følgmed og #forandringkommer.

Rob la også til en hashtag som kan tolkes som et stikk mot Kim Kardashians ektemann Kanye West (40), da han skrev #ingenoperasjon.

Nylig ble det nemlig kjent at rapperen hadde gjennomgått fettsuging i 2016.

Saken fortsetter under bildet.

FØR: Her er Rob avbildet i 2012, ett år før han trakk seg tilbake fra offentligheten. Foto: AP / NTB scanpix
FØR: Her er Rob avbildet i 2012, ett år før han trakk seg tilbake fra offentligheten. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Turbulent romanse

Etter at det i mai 2016 ble kjent at Rob ventet barn med sin daværende kjæreste Blac Chyna, har det vært både oppturer og nedturer for duoen.

Det skapte nemlig storm og full splid i Kardashian-Jenner-klanen da det tidligere samme år ble kjent at varme følelser hadde oppstått mellom paret.

Saken fortsetter under bildet.

OPPSIKTSVEKKENDE: Forholdet mellom Rob og Blac Chyna var ikke populært blant førstnevntes familie. Foto: Splash News/ NTB scanpix
OPPSIKTSVEKKENDE: Forholdet mellom Rob og Blac Chyna var ikke populært blant førstnevntes familie. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Blac Chyna er eks-forloveden til rapperen Tyga (28), som den gangen var kjæreste med Robs halvsøster Kylie Jenner (20). Sistnevnte skal ha blitt rasende da det ble kjent at broren hadde forelsket seg i «fienden».

Duoen skilte lag etter at datteren Dream (1) ble født. Dette var etter flere konflikter, både fysiske krangler og offentlige diskusjoner på sosiale medier.

Stolt pappa

Men selv om forholdet med Blac Chyna ikke førte med seg noe særlig godt, er det spesielt én ting som har holdt Rob gående, nemlig datteren Dream.

Paret ble i juli 2017 enige om omsorgsretten, og la kranglingen til side for å skjerme datteren.

Partene ble enige om delt omsorg på 50 prosent hver, ifølge nettsiden TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

☘️☘️☘️

A post shared by ROBERT KARDASHIAN (@robkardeshian) on

Ifølge flere kilder er Dream det største lyspunktet i Robs liv.

- Han er kun opptatt av datteren Dream og ser ikke ut til å glede seg over noe annet, har en kilde tidligere fortalt til People.

- Han har det fint og tilbringer mye tid med familien, noe som er veldig godt for ham. De har mye sympati for Rob - han falt hardt for Chyna. Han fokuserer på Dream og på å være en god far for henne. Dream elsker Rob.

LES OGSÅ: - Venter barn med 11 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer