TAPTE VEDDEMÅL: Kiefer Sutherland tapte et veddemål, og måtte gå med kjole på David Lettermans talkshow "The Late Show". Foto: All Over Press
TAPTE VEDDEMÅL: Kiefer Sutherland tapte et veddemål, og måtte gå med kjole på David Lettermans talkshow "The Late Show". Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ser ikke særlig mandig ut nå?

"24"-stjernen troppet opp med kjole på "The Late Show".

Se Kiefer Sutherland i kjole nederst i saken!

SEHER.NO: Kiefer Sutherland (45) er oftest å se som en riktig tøff man, når han spiller actionhelten Jack Bauer i serien "24". Men da han gjestet David Lettermans talkshow "The Late Show" , fikk vi se han fra en helt ny side.
S
kuespilleren hadde nemlig tidligere i uken tapt et veddemål mot en venn, og troppet og til live-intervju i ført en grønn damekjole, en tskjorte og millitærstøvler.

- Jeg tapte et veddemål i helgen. Jeg var så sikker på at New England ville vinne, at jeg fortalte min nå tidligere venn, at hvis de tapte så skulle jeg bruke en kjole på David Letterman. Og her sitter jeg altså, fortalte Sutherland til det måpende publikumet i salen.

Talkshow-verten David Letterman var med på spøken og tilbød Sutherland 1000 dollar for å ta en tur i undergrunnsbanen i New York med kjolen på, men Kiefer Sutherland mente at det uansett ikke kunne bli verre.

- Dette er det mest ydmykende øyeblikket i mitt liv - og jeg har et par stykker å velge mellom. Jeg ser ikke særlig mandig ut nå vel? Å ta en tur i på t-banen ville vært lettere.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ryktene er ikke sanne