STJAL SHOWET: Sandra fikk mye oppmerksomhet for sin sexy kjole, da hun overraskende troppet opp på VG-lista Topp 20 showet i Oslo i juni. Foto: Anders Myhren, Seher.no
STJAL SHOWET: Sandra fikk mye oppmerksomhet for sin sexy kjole, da hun overraskende troppet opp på VG-lista Topp 20 showet i Oslo i juni. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Jeg ser ikke på meg selv som sexy

Nysingle Sandra Lyng Haugen kaster klærne i herreblad.

SEHER.NO: Sandra Lyng Haugen har de siste årene bevisst holdt seg unna mediebildet de siste årene, men i juni gjorde hun comeback med et brak, da hun ankom VG-lista Topp 20-showet i Oslo i kveldens mest sexy kjole.

Nå fortsetter 22-åringen å vise sin lettkledde side i herrebladet MANN. På forsiden til det nyeste nummeret av bladet poserer Mosjøen jenta naken - med kun et lite laken som dekke foran kroppen.

Dette er andre gang Sandra poserer på utfordrende bilder i MANN. Men selv hevder den populære blondinen at hun ikke føler seg sexy.

- Jeg ser ikke på meg selv som sexy, selv om det åpenbart er hyggelig å få komplimenter. Men sånne ting blir helt fjernt for meg. Det som er viktig for meg, er hva vennene mine synes om meg.

- Når folk lurer på hvordan det er å være en babe, skjønner jeg ærlig talt ikke hva de snakker om, sier Sandra til bladet.

Sandra sa i juni til Seher.no at hun håper å få gitt ut sin nye plate i løpet av året, og få satt sammen en turnè.

- Jeg har ikke savnet rampelyset, men savnet det å stå på scenen, for det elsker jeg mer enn noen annet, sa hun til Seher.no.

Den tidligere Idol-deltageren nyter for tiden singel-livet i Oslo, etter at det i august ble slutt mellom henne og rapperen Andres Rafael Diaz (32).

Og selv om Sandra nå hevder hun er klar for å være singel en stund framover, hevder hun at det er alt annet enn muskelbunter hun ser etter blant nye kjæreste-kandidater.

- Du trenger verken trene eller barbere brystkassen for å sjarmere meg. Helst ikke, faktisk. Det er sjarm jeg blir betatt av, sier Sandra til MANN.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Aldersforskjellen ble for stor