KRITISK: - Om det bare var at han ikke var tilregnelig i «gjerningsøyeblikket», det vet jeg ikke. Men jeg klarte ikke å ta dette skvipet på alvor, sier Tommy Rodahl om krangelen med Ståle Bjørnvåg. Foto: TV 2
KRITISK: - Om det bare var at han ikke var tilregnelig i «gjerningsøyeblikket», det vet jeg ikke. Men jeg klarte ikke å ta dette skvipet på alvor, sier Tommy Rodahl om krangelen med Ståle Bjørnvåg. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg ser ikke på mannen som tilregnelig

«Farmen»-deltageren Tommy Rodahl lot seg ikke skremme av den dramatiske seansen.

Publisert
SEHER.NO: Kranglingen og dramatikken i årets «Farmen» ser ikke ut til å ha noen ende. Også i mandagens episode av TV 2-programmet ble det brukt sterke ord, og også denne gangen var det Ståle Bjørnvåg (40) som sto bak de hardeste utspillene.

Bakgrunnen for den høylytte diskusjonen var at Ståle sendte hjem en hest midt under oppdraget deltagerne syslet med ute i marka. Årsaken til hestehjemsendelsen var at en liten del av seletøyet hadde blitt ødelagt, slik at hesten trakk skjevt. Det nektet derimot Ståle å si noe om til storbonden Tommy Rodahl (47).

Diskusjonen endte en gedigen krangel mellom de to. 

- Mannen var jo helt i fistel. Derfor gadd jeg heller ikke si hvorfor jeg valgte å sende hjem hesten. Han oppfører seg faen meg som en gammelnazist, han tror dette er en arbeidsleir midt under nazitida. Bank i bordet, han kan gjøre et forsøk i å prøve seg på meg. Det kan han bare drite i. Prøver han seg nå, skal han få så det holder, sa Bjørnvåg til flere av de andre deltagerne.

Senere kranglet Ståle og Tommy høylytt foran de andre da deltagerne satt samlet rundt bordet.

Til Seher.no forteller denne ukas storbonde at han ikke tok seg spesielt nær av angrepet fra Ståle.
 
- Jeg ser ikke på mannen som tilregnelig. Om det bare var at han ikke var tilregnelig i «gjerningsøyeblikket», det vet jeg ikke. Men jeg klarte ikke å ta dette skvipet på alvor, sier Tommy til Seher.no.
 
Til Seher.no beklaget Bjørnvåg mandag opptrinnet overfor Rodahl. Selv mente han at han burde holdt seg for god til å sammenligne konkurrentens oppførsel med Nazi-Tyskland.

- Denne uttalelsen kunne jeg holdt meg unna, ja, det var en uttrykksform som ble brukt i sakens hete, sa han.

Tommy ga raskt uttrykk for at han satte pris på beklagelsen fra sin konkurrent. Men 47-åringen mener samtidig at han tror Ståle brukte de virkemidlene han gjorde av én enkel hensikt.

- Jeg opplevde det som at han prøvde å skremme meg. Men det klarte han ikke, forteller Tommy, som mandag innrømmet at de to nå har skværet opp.

- Ja, vi har skværet opp i dette, og blitt enige i at det som skjedde der inne, det skjedde der inne, sa Tommy, som ikke bærer nag etter hendelsen som oppsto i mandagens episode.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange ville trekke seg fra innspillingen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer