POSERTE SAMMEN: Bård og Vegard Ylvisåker, samt Synnøve Skarbø og Vibeke Klemetsen tok seg tid til journalistene under TVNorges høstlansering. Foto: Seher.no/Adéle Cappelen Blystad
POSERTE SAMMEN: Bård og Vegard Ylvisåker, samt Synnøve Skarbø og Vibeke Klemetsen tok seg tid til journalistene under TVNorges høstlansering. Foto: Seher.no/Adéle Cappelen BlystadVis mer

- Jeg ser ikke meg selv på TV

Tv-skjønnheten må ha hjelp hvis hun skal få med seg noe.

SEHER.NO: Torsdagen som var gikk TVNorges høstlansering av stabelen på Aker Brygge i Oslo, og en selvsagt gjest på festen var TVNorge-profilen Synnøve Skarbø (38), som sammen med en rekke andre kjendiser poserte for fotografene på den røde løperen - blant andre årets ungkar, Jørgen Festervoll.

Synnøve, som flere ganger tidligere har blitt linket til fjorårets TVNorge-ungkar Stig Kjos, avviser derimot at hun er "glad i" ungkarer.

- Nei, nei, nei, Jørgen har jeg møtt to ganger i livet. Og det er fordi vi er tilknyttet den samme TV-kanalen. Jeg ser ikke på "Ungkaren" på TV engang, jeg, smiler hun til Seher.no.

Men "Ungkaren 20 vs. 40" er ikke det eneste 38-åringen ikke får med seg på TV. Til Seher.no avslører hun - kanskje noe overraskende - at hun heller ikke ser seg selv på fjernsynsskjermen.
- Jeg ser veldig lite TV, og nei, jeg ser ikke på meg selv engang! Men jeg får tilsendt mye av det på DVD, og det er jo kjekt å se programmene når de akkurat har blitt ferdigklipt, forteller Skarbø, som tidligere i år blant annet var å se som reporter på indre bane én av kanalens store vårsatsninger, "Wipeout".

Synnøve Skarbø var for øvrig - på sedvanlig vis - i særdeles godt humør under torsdagens lansering. Etterpå skrøt hun uhemmet av hva arbeidgiveren hennes hadde stelt i stand.

- Det har vært en topp kveld, som vanlig! Og en veldig, veldig bra lansering, sier hun.

Tidligere denne uke avviste TVNorge-profilen - dog noe kryptisk - at hun skal være med i kampen om å ta seg først til Nordkapp når TVNorge nå satser mot en kjendisversjon av "71 grader nord".

- Det er bare rykter, jeg har ikke blitt spurt om å delta. Men jeg kan ikke si så mye om det, fortalte hun da.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Flyttet inn hos kjæresten