- Jeg ser i hvert fall bra ut

Heather Morris tok det med humor da nakenbildene kom på nettet.

SER BRA UT: Glee-stjernen sa at det kunne vært verre og at hun i hvert fall ser bra ut på bildene, men har likevel satt advokat på saken. Foto: Stella Pictures
SER BRA UT: Glee-stjernen sa at det kunne vært verre og at hun i hvert fall ser bra ut på bildene, men har likevel satt advokat på saken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Glee»-stjernen Heather Morris (25) skal ikke ha reagert som andre kjendiser da private nakenbilder av henne nylig ble spredd på nettet.

Stjerner som Scarlett Johansson, Christina Hendricks og Vanessa Hudgens reagerte med raseri og sjokk da bilder av dem kom ut. Morris derimot, skal ha tatt det hele med ro.

- Hun ble ikke akkurat glad da hun fant ut at bildene var på nettet. Men helt ærlig, tok hun det hele med ro og sa: «Ja ja, det kunne vært verre. Jeg ser i hvert fall bra ut», sier en kilde til Us Weekly.


Kilden hevder skuespilleren tar det hele med humor, men skal likevel ha satt en advokat på saken, som skal forsøke å få bildene fjernet.

Før 25-åringen ble med i «Glee», skal også svært lettkledde bilder av henne ha kommet ut på nettet. Bildene skal den gangen ha blitt tatt av en profesjonell fotograf. Morris skal ikke ha vært flau over bildene.

- Jeg synes de er vakre, og det er ingenting jeg skammer meg over, sa hun den gangen til Extra.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nakenbilder spres på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer