Tori Spelling:

- Jeg ser helt annerledes ut

Slår tilbake mot ryktene.

BENEKTER: Dette bildet av Tori Spelling har fått plastisk kirurgi-rykter til å svirre. Her er hun avbildet med Laura Rugetti. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
BENEKTER: Dette bildet av Tori Spelling har fått plastisk kirurgi-rykter til å svirre. Her er hun avbildet med Laura Rugetti. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke vakte et nytt bilde av «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (48) oppsikt både i sosiale medier og amerikansk presse.

Skuespilleren, som er gift og har fem barn, gir ofte fansen innblikk i privatlivet sitt via Instagram. Bildet hun delte fikk derimot mange av hennes 1,6 millioner følgere til å sperre opp øynene.

Mens flere mente hun var ugjenkjennelig, synes andre hun var slående lik realitystjernen Khloé Kardashian (37).

«Tori Spelling som har forvandlet seg til en Kardashian er en ganske sjokkerende forvandling», skrev en følger i kommentarfeltet.

«Tori Spelling, eller er det Khloé Kardashian?», delte en annen, mens en tredje påpekte:

«OK, men hvorfor trodde jeg at Tori Spelling var Khloé Kardashian?»

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Føler meg beæret

Det er kanskje ikke så rart at fansen synes skuespilleren lignet på den elleve år yngre realitystjernen.

Dette bildet ble nemlig tatt av Khloé Kardashian i februar i fjor:

Noen dager etter at Tori Spelling ble sammenlignet med den populære Kardashian-søsteren, uttalte hun følgende:

- Jeg føler meg beæret … Selvfølgelig. Hun er nydelig, sa fembarnsmoren, ifølge E! News, og la til at selv om det ikke var intensjonen hennes, følte hun seg «beæret over komplimentet».

Etter at bildet nærmest gikk viralt var det flere som mente at Spelling hadde lagt seg under kniven og fikset på utseende.

«Nytt fjes. Hvem har du brukt?», undret en.

NY: Den amerikanske modellen Chrissy Teigen viser frem resultatet etter at hun fjernet silikonbrystene sine. Vis mer

«Det er ikke vakkert med plastisk kirurgi eller å prøve å ligne på noen andre enn seg selv», mente en annen.

«Jeg liker ikke leppe-injeksjonen du har brukt», skrev enda en.

Svarer på ryktene

Til tross for at Spelling forstår at noen tror hun har benyttet seg av plastisk kirurgi, hevder hun selv at dette ikke stemmer.

- For det første så har jeg nå en fantastisk flink makeup artist som heter Hailey Hoff. Med contour klarer hun å legge sminke som ingen andre gjør, fortalte 48-åringen da hun gjestet SiriusXM’s “Jeff Lewis Live”, ifølge Page Six.

OPERERT: Tidligere «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før reality-deltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg ser helt annerledes ut. Det ser ut som om jeg har operert nesen for den er helt rett, innrømmet hun videre, og la til:

- Men det er kun contouring.

Tori Spelling fikk sitt store gjennombrudd som Donna Martin i den populære ungdomsserien «Beverly Hills 90210» tidlig på 90-tallet.

Tv-serien ble laget av Spellings berømte far, den avdøde tv-legenden Aaron Spelling, og gjorde stor suksess frem til slutten av 2000.

Til tross for den enorme populariteten, åpnet 48-åringen seg i fjor om at hun ble mobbet mens innspillingen pågikk.

«Jeg pleide å hate øynene mine. Da jeg begynte i «90210» som 16-åring, hadde jeg lav selvtillit. Så kalte nettrollene (ja, vi hadde dem den gang også) meg frosk og at jeg hadde utstikkende øyne. Å bli satt under lupen som ung jente i sine formative år, var vanskelig», delte hun blant annet i et ærlig innlegg på Instagram.

LES OGSÅ: Travis Scott droppet Kylie i takketalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer