STRÅLER: Selv om det er over ti år siden Cameron Diaz smeltet tenåringsgutters hjerter med filmer som «Alle Elsker Mary» og «Charlie's Angles», føler skuespilleren seg bedre enn noen gang før. Foto: All Over Press
STRÅLER: Selv om det er over ti år siden Cameron Diaz smeltet tenåringsgutters hjerter med filmer som «Alle Elsker Mary» og «Charlie's Angles», føler skuespilleren seg bedre enn noen gang før. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ser bedre ut nå enn da jeg var 25 år

Cameron Diaz har et ønske om at kvinner vil la andre kvinner eldes med verdighet.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Cameron Diaz (41) har flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner.

Men den tidligere modellen, som har vært vant til å leve av utseendet, frykter slett ikke at skjønnheten hennes skal blekne eller at fjeset hennes sakte men sikkert får flere og flere rynker.

- Jeg vil ikke se ut som jeg gjorde da jeg var 25 år. Jeg synes jeg ser bedre ut nå. Jeg kan ikke noe for at andre synes det er ukomfortabelt. Det er ikke min oppgave å få dem til å innse at jeg synes det er ok å bli eldre. Jeg liker det, forteller hun til People.com.

Diaz elsker kroppen sin og synes alle andre burde gjøre det samme. Hun har nemlig ingen tro på anti-aging eller å prøve å skru tiden tilbake.

- Jeg blir helt gal av å tenke på at vi lever i et samfunn hvor dette blir solgt til kvinner. Det at vi skal tro at vi har mislykkes når kroppen forandrer seg. Jeg kunne ønske at kvinner ville la andre kvinner eldes med verdighet og la dem få lov til å bli eldre og forstå at da blir vi også smartere, sier hun.

Kuttet ut meieriprodukter

Da Diaz var yngre slet hun med acne, men etterhvert klarte hun å se en sammenheng mellom hudproblemene og maten hun puttet i seg.

- Jeg drakk litervis med brus og spiste konstant fet og usunn mat. I tillegg spiste jeg mye meieriprodukter, noe som ga meg små hvite prikker over hele huden. Helt til i begynnelsen av 30-årene hadde jeg en forferdelig acne, men da jeg sluttet med meieriprodukter forandret huden seg drastisk.

Likevel innrømmer Diaz at hun tillater seg å spise pommes frites og annen usunn mat en gang i blant.

- Jeg mener virkelig at man skal spise det man liker, og jeg koser meg absolutt med god mat innimellom. Alt kommer an på hvor ofte du velger det sunne over det usunne. Så lenge man har en høyere andel av sunt, så går det bra, konstaterer hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Diaz i heftig trekantdrama