- Jeg ser bedre ut nå, enn da jeg var 24 år

Gwyneth Paltrow er endelig fornøyd med kroppen sin.

GIFT I NI ÅR: Gwyneth giftet seg med Coldplay-vokalisten Chris Martin i 2003. Paret har fått to barn sammen; Apple og Moses. Foto: All Over Press
GIFT I NI ÅR: Gwyneth giftet seg med Coldplay-vokalisten Chris Martin i 2003. Paret har fått to barn sammen; Apple og Moses. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerinnen Gwyneth Paltrow (40) er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen «The Avengers».

I fjor sommer hevdet hun at kroppen hennes falt fullstendig sammen. Ett år etterpå, er hun nå mer fornøyd med utseendet enn noen gang.

- Når du er halveis gjennom livet, så stiller du deg selv en del spørsmål. Ikke om skjønnhet eller alder. Men heller hva man har oppnådd i livet, og hva man vil få til i framtiden. Men jeg nyter det å være eldre. Det er herlig å kunne kjenne seg selv å være avslappet. Og jeg syns faktisk jeg ser bedre ut nå, enn da jeg var 24 år. Så jeg har det veldig bra med meg selv, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.

Tidligere hevdet Gwyneth at hun hadde en lang og firkantet rumpe. Men med hjelp fra sin personlige trener, Tracy Anderson, har hun trent seg fornøyd med flere timers innsats hver dag.

Modellen Kate Moss er derimot alt annet enn overbevist. Hun rettet kritikk mot Gwyneths syltynne kropp tidligere i år, og oppfordret henne til å spise mer karbohydrater. Da slo Gwyneth knallhardt tilbake og rakket ned på rusavhengige Moss.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik får du Gwyneth-kroppen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer