ELLEVILLE ØVELSER: Det er mildt sagt uvanlige øvelser som venter de norske deltagerne i "Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow!" Foto: TV3
ELLEVILLE ØVELSER: Det er mildt sagt uvanlige øvelser som venter de norske deltagerne i "Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow!" Foto: TV3Vis mer

- Jeg ser aldri på TV

Men en ting ville TV3s nye programleder sett på...

SEHER.NO: Japanske gameshow har fått rykte på seg for å være noe av det sprøeste innen TV-verdenen, og nå håper TV3 at også nordmenn skal falle for de elleville konkurransene med programmet "Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow!".

- Det er lenge siden jeg har ledd så så mye og så godt. En gang fikk jeg skikkelig latterkrampe.

- Eh, kan ikke si alt som skjedde siden det kommer på TV. Men det var et show med utkledde hunder. En mini Greyhound med olabukse. Da tenkte jeg; Hva er det jeg er med på, sier programleder-debutant Sigrid Louise Gundersen (26) til bladet PÅ TV.

Men selv om Gundersen har fått jobben med å lose norske deltakere gjennom de for mange ubegripelige konkurransene, har hun et mildt sagt avslappet forhold til TV-mediet selv.

- Jeg ser aldri på TV. Det er kanskje litt merkelig siden jeg skal lede et program på TV, men da vil jeg i hvertfall ikke etterligne noen andre programledere.

Men Gundersen vurderer å gjøre ett unntak fra sin selvpålagte TV-boikott når det gjelder sitt eget show.

- Dette programmet er ren underholdning og lærerikt. Er du nysgjerrig på Japan, så er dette programmet for deg. Jeg ville i hvert fall sett på det, sier hun til PÅ TV.

"Hjelp, jeg er med i et japansk gameshow" ser du på TV3 søndager kl 20.00

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er TV 2s nye storsatsing