- Jeg ser aldri på TV

Tommy Tee har aldri sett talentprogrammet, men nå er han med som mentor. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO, BERGEN: Til høsten er det duket for en ny sesong av sangkonkurransen «The Voice» på TV 2.

Og under kanalens høstlansering tirsdag, var selvsagt programmets mentorer også til stede. Sondre Lerche (30) er med fra forrige sesong, mens DJ og produsent Tommy Tee (41), Lene Nystrøm (39) og Espen Lind (42) setter seg i mentor-stolene for første gang.

Den aller største ferskingen er etter alt å dømme Tommy Tee, som avslører overfor Seoghør.no at han aldri hadde sett på «The Voice» da han fikk jobbtilbudet.

- Jeg så faktisk ikke på «The Voice» i det hele tatt. Jeg ser aldri på TV. Nå er det sikkert noen produsenter i TV 2 som syns dette er rart, men jeg hadde ikke det, innrømmer 41-åringen.

I tillegg til å få noen tips fra Sondre Lerche, har Tee imidlertid fått et inntrykk av programmet fra Yosef Wolde-Mariam, som var mentor i forrige sesong.

- Men jeg hadde gleden av å prate masse med Yosef i fjor. Vi spilte inn et Madcon-album omtrent samtidig, og jeg fikk veldig mye tilbakemeldinger fra ham da, forklarer «Nation Rap Show»-programlederen.
 
Se hele intervjuet med Tommy Tee og Sondre Lerche, samt klipp fra lanseringen og høstens «The Voice», i videovinduet øverst i saken!

LES OGSÅ: - Alle er litt usikre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer