- Jeg sender tanker opp i himmelen

«Skal vi danse»-stjernen Inger Lise Hansen innrømmer at hun ber før hun går ut på parketten.

FINNER GLEDE OG TRO: - Det gjelder å finne fram gleden i seg, og gleden min har jo basis i troen, sier Inger Lise Hansen, som her er avbildet sammen med sin dansepartner Lars Alexander Wiulsrud, samt Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud. Foto: Stella Pictures
FINNER GLEDE OG TRO: - Det gjelder å finne fram gleden i seg, og gleden min har jo basis i troen, sier Inger Lise Hansen, som her er avbildet sammen med sin dansepartner Lars Alexander Wiulsrud, samt Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Inger Lise Hansen og Lars Alexander Wiulsrud nederst i saken!
 
SEHER.NO: Den tidligere nestelederkandidaten i KrF Inger Lise Hansen (30) er denne høsten å se i TV 2-programmet «Skal vi danse».

I sommer var den tidligere politikeren gjest i Bjørn Eidsvågs program «En vakker dag», der hun snakket ut om sin kristne tro. Der fortalte hun blant annet at hun kan tale i tunger når hun vil.

Til Seher.no legger hun ikke skjul på at den troen hun har, er med på å hjelpe henne i «Skal vi danse».
 
- Det gjelder å finne fram gleden i seg, og gleden min har jo basis i troen. Så ja, jeg gjør vel det, sier hun til Seher.no.


- Hender det at du ber før du entrer parketten?
 
- Jeg sender noen tanker opp i himmelen, ja. Det gjør jeg.

Under lørdagens «Skal vi danse» sa dommer Trine Dehli Cleve at hun syntes at Inger Lise Hansens dans var «nusselig». Samtidig etterlyste hun den sterke personligheten Inger Lise tidligere har vist på skjermen under politiske debatter.

Det fikk 30-åringen til å reagere.

- Dommerne vet ingenting om min personlighet i dans. Dette er jo helt nytt for meg. Jeg føler meg kjempemodig, jeg, sa hun under TV-sendingen lørdag kveld.

Til Seher.no forklarer hun hva hun mente med dette utspillet.

- Det er noe ganske annet å være tøff i trynet i en politisk debatt enn å være tøff i trynet på dansegulvet. For dette er ikke noe jeg er god på eller er vant til. Men jeg får jobbe med det, og får vise meg litt tøffere neste uke, mener Inger Lise Hansen.

Lørdag ble det klart at det var Rachel Nordtømme som først av alle måtte forlate TV 2-programmet denne høsten.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, jeg ammer under «Skal vi danse»  

Se video med Inger Lise Hansen og Lars Alexander Wiulsrud her:[obj:media:10050]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer