I UNDERTØYET: Kathrine Sørland viste seg i bare undertøyet under en visning for Lindex i forrige uke, og uttalte etterpå at hun hadde både hengreumpe og hengemage. Foto: Stella Pictures
I UNDERTØYET: Kathrine Sørland viste seg i bare undertøyet under en visning for Lindex i forrige uke, og uttalte etterpå at hun hadde både hengreumpe og hengemage. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg sender absolutt ikke ut feil signal

Kathrine Sørland står for sine uttalelser om egen kropp. Se video!

Publisert
Se Hallvard Flatland spøke om Kathrines vekt-utspill nederst i saken!

SEHER.NO: Tirsdag ble TV-veteran Hallvard Flatland og modell og programleder Kathrine Sørland gjenforent i et gameshow for første gang etter at de jobbet sammen i Casino i 2004.

Det hele fant sted midt på Karl Johans Gate i Oslo, der tilfeldig forbipasserende kunne vinne gavekort i forbindelse med ettårsjubileumet til merkevarbyen Norwegian Outlet.

Konkurransen ble ledet av gameshow-kongen Hallvard Flatland, og gikk ut på å finne Kathrine Sørland i ett av fem prøverom.

- Vi skal prøve å finne Kathrine, og nå har hun lagt ganske mye på seg i det siste så det har blitt mye lettere, spøkte Flatland i forkant av konkurransen, og siktet til forrige ukes pressoppslag rundt sin tidligere kollega.

Tirsdag i forrige uke fikk Sørland nemlig mye oppmerksomhet da hun viste seg i bare undertøyet på catwalken på et Lindex-show. Etter showet uttalte modellen at hun ville gå foran med et godt eksempel og vise at ingenting er perfekt.

- Jeg har både hengerumpe og hengemage, men alt kan skjules med godt undertøy, sa Sørland til Dagbladet. 

Da Seher.no møtte Flatland under gameshowet, smilte han bredt at Kathrines uttalelser.
 
- Hun ble jo sitert her på at hun hadde disserumpe og hengemage. Hvis hun har fått det har begrepet har fått ny betydning for meg. Hun ser jo like strålende ut i dag som hun alltid har gjort. Det er bare spøk. Hun er jo tynn som en spiker, så hun trenger å legge på seg litt, sier Hallvard Flatland til Seher.no.

Og ifølge Kathrine er det ikke bare Hallvard Flatland som har sitt å si om hennes meninger om egen kropp.
 
- Det er alltid folk som har lyst til å kommentere sånne ting fordi de ikke er helt enige i det jeg sier. Nå ble det litt tatt ut av proporsjoner. Det var ikke akkurat sånn jeg mente det da, men jeg synes det er veldig viktig å være ærlig med sitt eget selvbilde, sier Sørland til Seher.no.

Og det er ingen tvil om at 31-åringen er ærlig om hvordan hun føler seg.

- Jeg er stort sett fornøyd, men av og til føles det litt vanskelig. Jeg ser på meg selv litt annerledes enn hva kanskje andre gjør for jeg lever med meg selv hele tiden og kan bli ganske fort drittlei. Og når man får barn blir kroppen på en litt annen måte og det blir litt mer hengehud, rett og slett, sier modellen til Seher.no.

Men selv om Kathrine har fått reaksjoner på at folk er uenige i at hun har en kropp å skjemmes over, mener hun ikke at uttalsene sender ut et feil signal
 
- Jeg synes absolutt alle som har lyst kan gå på en catwalk. Nå er jeg utrolig heldig som både får jobbe for Lindex og får lov til å gå på catwalken iført undertøy. Jeg elsker jo å stå på scenen, og jeg tror absolutt ikke det sender ut feil signal, sier skjønnheten til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har både hengerumpe og hengemage
 
Se Kathrine snakke om sine vektutspill her:


[obj:media:9686]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer