- SAVNER NARKOTIKAEN: Oasis-gitarist Noel Gallagher innrømmer at han savner narkotikaen han pleide å tylle i seg under turnéene på 90-tallet. Foto: Stella
- SAVNER NARKOTIKAEN: Oasis-gitarist Noel Gallagher innrømmer at han savner narkotikaen han pleide å tylle i seg under turnéene på 90-tallet. Foto: StellaVis mer

- Jeg savner narkotikaen

Livet er ikke lenger like rock'n'roll for Oasis-Noel.

SEHER.NO: 14 år etter at de slo igjennom med albumet "Definitely Maybe" er det britiske pop-bandet Oasis fortsatt i full vigør.

Men gitarist Noel Gallagher (41) - som sammen med resten av bandet spiller i Globen i Stockholm søndag -innrømmer at rockestjerne-livet ikke er det samme som før.

- Jeg pleide å være veldig god på å bruke narkotika. Nå kan jeg ikke ta det lenger, noe som er synd. Det er noe jeg savner, for jeg var veldig flink til det, sier han til Aftonbladet.

En av hovedgrunnene til at Noel har måttet droppe dopet, er at han nå forsøker å være en god far for sine to barn Anais (8) og Rory (1).

Rory fikk han i fjor med sin kjæreste Sara MacDonald, mens Anais stammer fra det kortvarige ekteskapet med eks-kona Meg Matthews.

Men selv om narkotikaen er lagt vekk, legger ikke Noel skjul på at han, broren Liam og de andre band-medlemmene fortsatt liker å ta seg en fest.

- Turnélivet er kjempebra. Det er som det alltid har vært, bortsett fra tung narkotika og supermodeller. Alle blir fortsatt fulle og snakker mye tull, sier han til Aftonbladet.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Her blir Noel angrepet på scenen!