- Jeg savner mamma hver dag

Erik Solér sier han fortsatt er sterkt preget av morens bortgang for ett år siden.

KLIPPE: Erik Solér forteller at moren Astrid var klippen i livet hans. Hun døde i fjor. Bildet er tatt i 2005. Foto: Bjørn Skomakerstuen, Se og Hør
KLIPPE: Erik Solér forteller at moren Astrid var klippen i livet hans. Hun døde i fjor. Bildet er tatt i 2005. Foto: Bjørn Skomakerstuen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I SORG: Solér sier han savner moren hver eneste dag. Foto: Tor Kvello, Se og Hør
I SORG: Solér sier han savner moren hver eneste dag. Foto: Tor Kvello, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Like før den tidligere fotballstjernen Erik Solér (54) skulle delta i «Mesternes mester», døde moren hans Astrid, 87 år gammel.

Til bladet Her og Nå snakker Solér ut om sorgen og hvor sterkt knyttet han var til moren.

- Mamma var klippen i livet mitt. Vi var en liten familie, og jeg var veldig sterkt knyttet til henne. Hun var min beste venn og støttespiller, og jeg snakket med henne på telefonen hver eneste dag. Hun kunne jeg fortelle alt til, og dessuten skjønte hun alt. Ingen kjente meg så godt som mamma, sier han.

Ikke lenge etter at Solér ble født skilte faren hans seg fra moren, og flyttet tilbake til Spania, der han kom fra. Derfor hadde ikke Erik så mye kontakt med faren.

- Det har liksom vært meg, søsteren min og mamma, som et trekløver. Jeg savner henne hver dag, sier Solér.

LES OGSÅ: Villdyret hyller rivalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer