- Jeg savner litt å være på skjermen

Men Siri Kalvig har ikke glemt hysteriet fra tiden som værmelder i TV 2...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siri Kalvig (41) tok TV 2- seerne med storm, da hun på 90-tallet ble værmelder på kanalen.

Da Seoghør.no traff henne under TV 2s 20-årsferiring lørdag, avslørte hun at hun ikke var forberedt på hysteriet rundt hennes person.

- Jeg fikk blant annet poteter i posten, men også veldig mye positive henvendelser. Jeg har fortsatt mye fanmail liggende, som jeg ikke har fått svart på. Det er min konstant dårlige samvittighet.

Kalvig var med å starte opp værmeldingstjenesten Storm Weather Center, og hun jobbet som administrerende direktør i selskapet etter at hun ga seg på skjermen. Men den flotte 41-åringen innrømmer at hun føler et savn etter sin gamle jobb i TV 2.

- Det er fantastisk å være på skjermen. Jeg savner litt den der nerven. Men comeback... Jeg vet ikke... Det handler vel om å gi seg mens leken er god, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet jeg kommer til å grine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer