<strong>LITE TID TIL OVERS:</strong> - Det som er greia er at jeg jobba jævlig mye. Jeg sto opp seks om morgenen og kom hjem klokka sju-åtte om kvelden. Jeg fikk lite tid til familien, sier Bernhard Berntzen til Seher.no om bruddet med Linni. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no
LITE TID TIL OVERS: - Det som er greia er at jeg jobba jævlig mye. Jeg sto opp seks om morgenen og kom hjem klokka sju-åtte om kvelden. Jeg fikk lite tid til familien, sier Bernhard Berntzen til Seher.no om bruddet med Linni. Foto: Sølve Hindhamar/Seher.no Vis mer

- Jeg savner Linni hvert eneste sekund

For første gang snakker Bernhard ut om bruddet med Linni.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Linni og Bernhard nederst i saken!

SEHER.NO: I februar ble det kjent av modellen og TV-fjeset Linni Meister (25) flyttet fra ektemannen Bernhard Berntzen (33). Ektemann er vel dog feil å si, senere fortalte Linni nemlig at de to egentlig aldri var gift.  

I dag bor hun og Berntzen i hver sin leilighet. Linni kjøpte i februar en egen leilighet som hun deler med sønnen deres, Dennis (1). Torsdag kom de sammen til premieren av sesong 2 av TV 2 Bliss-programmene «Linni» og «Petter elsker Mari». Nå uttaler Bernhard seg for første gang om bruddet med sin kjæreste gjennom cirka tre år.

- Savner du Linni, Bernhard?
 
- Hvert eneste sekund, sier han kontant til Seher.no.

Linni Meister på sin side, er ikke like klokkeklar i sin tale.

- Savner du Bernhard, Linni?
 

- Ingen kommentar.

- Nå har jo han sagt noe, da må vel du si noe også...?
 
- Ja, jeg gjør faktisk det. Jeg savner de veldig gode sidene hans. Han er jo så innmari god. Det er derfor jeg ikke kan gi slipp på ham. Men han har noen sider som er skikkelig bæsj, mener hun.

Til Seher.no forteller eks-paret om bakgrunnen for at de - i hvert fall inntil videre - har valgt å gå hvert til sitt.

 - Vi tok en pause etter at at de sluttet å filme. Vi fant bare ut at vi var ikke helt på samme side, vi hadde hverandre opp i halsen og klarte ikke å kommunisere. Og jeg følte meg ganske ulykkelig. Nå bor vi hver for oss, og så får man den hele og fulle sannheten i serien, sier Linni.
 
Fortsatt prøver de å være venner til tross for bruddet. Årsaken til det er ganske enkel, ifølge de to. Nemlig barnet de har sammen. Men det er ikke alltid så enkelt...
 
- Det var en periode der vi nesten ikke var på talefot, men vi fant ut at dette her går ikke. På grunn av Dennis. Det er Dennis som holder oss sammen. For å ta et eksempel: I går fant vi ut at vi skulle fikse litt klær og sånn til festen i dag - sammen. Og da ble det til at vi diskuterte så hardt at Bernhard nesten hoppet ut av bilen i fart. Sånn er det fortsatt. Vi jobber med det, sier Linni, som innrømmer at den siste tiden har vært hard å takle.
 
- Det har vært skikkelig vondt. Det har vært tøft og en kjempevanskelige periode. Det er jo det man får se i serien. Nå har vi fått en mye bedre tone, så det går mye bedre nå.

Selv forklarer Bernhard bruddet på følgende måte:

- Det som er greia er at jeg jobba jævlig mye. Jeg sto opp seks om morgenen og kom hjem klokka sju-åtte om kvelden. Jeg fikk lite tid til familien. Jeg skjønner at det ble hardt for Linni. Hun måtte ta seg av Dennis hele tiden. Det var en tøff situasjon på jobben. Jeg jobba veldig mye og det gikk utover forholdet. Det er nok hovedgrunnen til at det ble sånn som det ble, forteller Bernhard Berntzen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi var egentlig aldri gift  

Se video med Linni og Bernhard her:[obj:media:9554]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer