- Jeg savner ikke kona

Samuel L. Jackson hevder folk blir opprørt over hans manglende separsjonsangst.

LANGT EKTESKAP: Samuel L. Jackson og kona LaTanya Richardson har vært gift i 42 år. Selv tror han de har holdt sammen blant annet fordi de har langre perioder fra hverandre.  Foto: All Over Press
LANGT EKTESKAP: Samuel L. Jackson og kona LaTanya Richardson har vært gift i 42 år. Selv tror han de har holdt sammen blant annet fordi de har langre perioder fra hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Samuel L. Jackson (63) hevder at han ikke savner kona LaTanya Richardson når han er bortreist på filminnspilling.

Filmstjernen og kona gjennom 42 år har ofte lange perioder der de ikke ser hverandre på grunn av deres jobber som skuespillere, men Jackson mener bestemt at han ikke tar det for tungt å være alene.
 
- En av de tingene som gjør folk opprørt over meg er at jeg ikke har separasjonsangst. Jeg savner ikke kona mi, sier Samuel L. Jackson til FemaleFirst.

Likevel mener den erfarne filmstjernen at han og kona, som sammen har datteren Zoe (30), har et velfungerende ekteskap til tross for at de er mye fra hverandre.

- LaTanya er i New York. Vi snakker sammen en gang om dagen og har det fint, sier Jackson til FemaleFirst.

Samuel har kjempet en lang kamp mot sin rusavhengighet, noe som han innrømmer at har skapt problemer i ekteskapet, frem til han søkte hjelp mot misbruket i 1991.

«Pulp Fiction»-stjernen tror hans travle liv som skuespiller har vært en av grunnene til at han og kona LaTanya har holdt sammen gjennom de vanskelige periodene, og sier til Female First at det at de har vært mye fra hverandre har fått dem til å glemme problemene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Raser mot Oscar-showet 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer