NY SESONG: NRK holder for tiden på med innspillingen av sesong tre av "Himmelblå". Line Verndals rollefigur Marit er med videre, med det er fortsatt usikkert hva som skjer med Edvard Schultheiss' rollefigur Kim.  Foto: Helge Semb/NRK
NY SESONG: NRK holder for tiden på med innspillingen av sesong tre av "Himmelblå". Line Verndals rollefigur Marit er med videre, med det er fortsatt usikkert hva som skjer med Edvard Schultheiss' rollefigur Kim. Foto: Helge Semb/NRKVis mer

- Jeg savner henne veldig

"Himmelblå"- Line synes det er hardt å være borte fra datteren under innspilling.

SEHER.NO: NRK er for tiden i gang med innspillingen av sesong tre av suksess-serien "Himmelblå" på Ylvingen i Nord-Norge.

Line Verndal (37), som spiller Marit, og resten av "Himmelblå"-teamet tilbringer én uke av gangen på den værutsatte øya, og skuespillerinnen innrømmer at det til tider er litt tøft å være borte fra familien.

Spesielt savner hun sin lille datter Helle (3), som fikk være med under innspillingen av sesong to, men som nå går i barnehage, og derfor må bli hjemme med pappa Torgeir Reiten, skriver Dagbladet.

- Heldigvis får jeg noen korte turer innom Oslo, så jeg ikke er borte fra datteren min altfor lenge av gangen. For det er ikke så gøy. Jeg savner henne veldig. Drøyer det lenger før jeg kommer meg hjem, så sliter jeg. Det er verre enn jeg trodde å være borte fra Helle, forteller skuespillerinnen til avisen.

Til tross for at Helle ikke får sett mammaen sin så mye om dagen, tror Line det er aller verst for henne selv.

- Det er meg det er verst for, sier hun.

Likevel synes hun det er fantastisk å få være med på nok en sesong av "Himmelblå".

- Det er utrolig gøy at det har blitt en sånn suksess. Det føles veldig bra det vi gjør nå, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ambisjonsnivået er drithøyt