SAVN: Elisabeth Andreassen og Jan Werner Danielsen stod på scenen sammen mange her. Her fra Melodi Grand Prix i 1994. Foto: Se og Hør
SAVN: Elisabeth Andreassen og Jan Werner Danielsen stod på scenen sammen mange her. Her fra Melodi Grand Prix i 1994. Foto: Se og HørVis mer

- Jeg savner ham veldig

Åtte år etter Jan Werners bortgang sliter Elisabeth Andreassen fortsatt med et enormt savn.

SEOGHØR.NO: 29. september 2006 døde den populære artisten Jan Werner Danielsen av hjertesvikt hjemme i sin egen leilighet. Han ble bare 30 år gammel.

CD INKLUDERT: I tirsdagens Se og Hør følger CD-en «Bettan og Jan Werner - Julens vakreste» med.
CD INKLUDERT: I tirsdagens Se og Hør følger CD-en «Bettan og Jan Werner - Julens vakreste» med. Vis mer

Danielsen var en av Elisabeth Andreassens (56) aller beste venner. De to hadde et nært forhold, både privat og i jobbsammenheng.

Til Se og Hør snakker «Bettan» nå om at hun fortsatt sørger over sin gode venn.

– Om jeg savner ham? Ja, herregud, selvfølgelig. Det er et enormt savn, både på scenen og privat, sier Elisabeth Andreassen til Se og Hør.

Andreassen og Danielsen stod blant annet sammen på scenen under Melodi Grand Prix i 1994, da de fremførte sangen «Duett», som endte på sjetteplass.

Elisabeth forteller at hun fortsatt tar seg tid til å gå i kirken for å tenke på Jan Werner, og de fine stundene de to hadde sammen.

– Det er godt å sitte i kirkerommet og tenke på ham. Når en av de andre synger, er det fint å lukke øynene og minnes alt han var, sier hun.

Kjøper du Se og Hør, som er i salg nå, får du med CD-en «Bettan og Jan Werner - Julens vakreste». I bladet kan du også lese hele intervjuet med Elisabeth Andreassen.

LES OGSÅ: Se hvordan Bettan fikk tilbake toppformen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.