- Jeg savner ham sånn

Peter André får ikke møte stesønnen...

FÅR IKKE MØTES: Ifølge FemaleFirst hevder Peter André at han ikke har sett Harvey på to og en halv måned. Her er de fotografert sammen ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press
FÅR IKKE MØTES: Ifølge FemaleFirst hevder Peter André at han ikke har sett Harvey på to og en halv måned. Her er de fotografert sammen ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen Katie Price (31) og eks-mannen Peter André (37) har vært alt annet enn bestevenner etter at det ble et faktum at ekteskapet mellom dem var over.

Nå innrømmer «Mysterious Girl»-sangeren at ekskona gjør livet vanskelig for ham, ettersom han ikke får møte stesønnen Harvey (7).

Jordans avgjørelse er imidlertid ikke helt uten grunn. Kjendisen vil nemlig ikke at sønnen - som blant annet er blind - skal passes på av barnepiker som ikke har hatt spesiell opplæring.

- Jeg savner ham så mye. Kate lar meg ikke møte ham før jeg har har fått tak i en kvalifisert barnepike som hun godkjenner, forteller Peter André til FemaleFirst.

Katie Price har sønnen Harvey sammen med den tidligere fotballspilleren Dwight Yorke, og derfor har ikke Peter André noen rettigheter i forhold til å møte 7-åringen. Ekskona lar ham likevel snakke med stesønnen på telefonen hver dag.

Katie har i tillegg til Harvey barna Junior (4) og Princess Tiaamii (2) sammen med Peter André.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Sex-ryktene er helt latterlige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer