- Jeg savner ham etter ett kvarter

«Bloggerne»-stjernen Kristin Gjelsvik røper at hun er blitt latterlig avhengig av kjæresten Dennis etter at de ble samboere.

RADARPAR: Blogger Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe Thorsen har denne våren vært å se i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Samboerparet er blitt teit avhengig av hverandre, ifølge Kristin. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
RADARPAR: Blogger Kristin Gjelsvik og kjæresten Dennis Poppe Thorsen har denne våren vært å se i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Samboerparet er blitt teit avhengig av hverandre, ifølge Kristin. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Halvannet år er gått siden «Paradise Hotel»-paret Kristin Gjelsvik (29) og Dennis Poppe Thoren (24) fortalte til Seoghør.no at de skulle bli samboere.

Nå bor Kristin, som blogger under navnet «StyleConnection», sammen med kjæresten i Oslo.

Den fargerike og frittalende bergenseren, som denne våren har vært tilbake i realityserien «Bloggerne» på TV 2 Livsstil, røper at forholdet stod og falt på at Dennis flyttet fra Stavanger til hovedstaden.

- Nå er vi der vi skal være, føler jeg. Det var helt avgjørende for at vi kunne fortsette sammen. Avstandsforhold funker bare en viss periode, sier Kristin til Seoghør.no.

Se klipp fra forrige sesong av «Bloggerne», da Kristin og Dennis nettopp hadde flyttet sammen, i videoen nedenfor:

Ringes et dusin ganger daglig

Det å leve sammen som samboere, har naturlig nok vært en overgang for henne og Dennis.

Og det er nærliggende å tro at paret kompenserer litt for tiden de bodde på hver sin side av landet, når Kristin beskriver samboerskapet:

- Vi er oppå hverandre 24/7. Det er ganske teit egentlig, at vi er så close. Når han har gått på jobb, så må vi liksom likevel ringes noen sekunder ti-tolv ganger daglig og bare: «Jeg savner deg!», sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

MØTTES I MEXICO: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen møttes i 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Paret har hatt sine opp- og nedturer, men er i dag samboere i Oslo. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
MØTTES I MEXICO: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen møttes i 2012-utgaven av «Paradise Hotel». Paret har hatt sine opp- og nedturer, men er i dag samboere i Oslo. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Den profilerte bloggeren er kjent for å snakke fra levra og ha bein i nesa. Når det gjelder Dennis, merker Kristin likevel hvordan det er å være avhengig av noen.

- Det er så teit at jeg savner en fyr så mye, bare han har vært vekke i et kvarter. Så akkurat dét er noe jeg har følt på etter at vi ble samboere, at jeg er virkelig, virkelig glad for å ha ham i livet mitt, legger hun til.

Dropper blondeundertøyet

I fjor overrasket TV 2-profilen og kjæresten med et spontant bryllup i Las Vegas, i forbindelse med TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet». «Paradise»-profil Petter Pilgaard (36) fungerte som ringbærer.

På et gjensyn med det uhøytidelige Las Vegas-bryllupet i videoen nedenfor:

«StyleConnection»-Kristin omtaler i dag bryllupsstuntet som «bare tull og tøys», og legger ikke skjul på at hun håper på et ekte frieri fra Dennis i fremtiden.

Selv om en romantisk forlovelse og rørende vielse kan bli en realitet på sikt, røper «Bloggerne»-deltakeren at det iblant skorter på romantikken i samboerskapet.

- Det sexy blondeundertøyet har dessverre veldig mange ganger blitt erstattet med sånne kjipe bomulls-, bestemortruser og den type ting. Og vi er ikke... hva skal jeg si, like aktive på soverommet som vi var helt i starten, dessverre, sier Kristin Gjelsvik muntert til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: «Bloggerne»-profilen Kristin Gjelsvik sier til Seoghør.no at hun og Dennis Poppe Thorsen er godt fornøyd med å være samboere. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
FORELSKET: «Bloggerne»-profilen Kristin Gjelsvik sier til Seoghør.no at hun og Dennis Poppe Thorsen er godt fornøyd med å være samboere. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Fortsatt lidenskapelig

Hun bedyrer imidlertid at de jobber mer med romantikken nå. Paret prøver å sette av tid til å være ordentlig romantiske og dra på stevnemøter eller weekend-turer. Og i hverdagen kan det være nok å erklære «mobilfri sone» resten av kvelden.

- Nå føler jeg at det blir ekstra kos når vi gjør det. Jeg tror faktisk det er umulig å opprettholde den stormende forelskelsen for resten av livet, selv om lidenskapen er der. Men nå får jeg nok av ham innimellom, jeg må si det, avslutter bloggeren lattermildt.

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen fant først tonen under innspillingen av 2012-utgaven av «Paradise Hotel».

Et års tid senere tok forholdet midlertidig slutt, men sommeren 2013 var de to igjen et par. Høsten 2014 ble paret samboere i Oslo etter å ha bodd i hver sin by i lang tid.

- Jeg flyttet inn for noen dager siden. Det føles veldig bra å bli samboer, selv om det vel ikke har gått helt opp for meg ennå, sa Dennis til Seoghør.no den gang.

TV-PROFILER (f.v.): Felix Baldauf, Jonas Fossum, John Arne Riise (bak), Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik, Sophie Elise Isachsen og Anna Rasmussen er bare noen av deltakerne i vårens sesong av «Bloggerne». Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
TV-PROFILER (f.v.): Felix Baldauf, Jonas Fossum, John Arne Riise (bak), Louise Angelica Riise, Kristin Gjelsvik, Sophie Elise Isachsen og Anna Rasmussen er bare noen av deltakerne i vårens sesong av «Bloggerne». Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg hadde glemt at han fantes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer