- Jeg savner foreldrene mine veldig

I 2004 mistet Carola Häggkvist både mor og far. Nå hedrer hun dem i sin nye forestilling.

STORT TAP: 46-åringen mistet begge foreldrene for ni år siden. - Mange andre har opplevd savnet av noen nære, og jeg synes vi bør dele de lyse stundene da livet er som tøffest, mener Carola. Foto: Espen Solli
STORT TAP: 46-åringen mistet begge foreldrene for ni år siden. - Mange andre har opplevd savnet av noen nære, og jeg synes vi bør dele de lyse stundene da livet er som tøffest, mener Carola. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjerne Carola Häggkvist (46) slo igjennom som artist for 30 år siden med «Främling». I sommer er den svenske sanglegenden aktuell med showet «Fångad av en stormvind» i Oseberg kulturhus i Tønsberg.

I 2004 opplevde Carola sitt verste år. Først døde moren hennes av leverkreft, og så døde faren av hjertestans. I forestillingen reflekterer hun rundt dette, og hun har dedikert flere nummer til foreldrene, blant annet sangen «Allt Kommer Bli Bra Mamma».

- Det kjennes naturlig og viktig å gi mine foreldre stor plass i showet. Deres glede og støtte påvirket meg mer enn jeg kunne forstå. Det er en slags måte å gi tilbake på, å si takk til tross for at de ikke er her lenger. Mange andre har opplevd savnet av noen nære, og jeg synes vi bør dele de lyse stundene da livet er som tøffest, forteller Carola, og legger til at det også har vært terapi.

- Sangen til mamma har gitt meg stor trøst. Jeg savner foreldrene mine veldig fremdeles. Datteren min Zoey spør også etter dem, forteller Carola til Se og Hør. Artistens yngste datter fikk aldri møte besteforeldrene. 

46-åringen skal spille i Tønsberg helt fram til august.

- Jeg gleder meg masse over å tilbringe både jobb og litt ferietid i Norge denne sommeren! Nordmenn er veldig sjenerøse, og gir spontan tilbakemelding. Jeg er like rørt hver kveld over responsen og kjærligheten. Mange har vært med i alle disse tretti årene. Showet er en feiring av livet, minner og musikken.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig restriktiv med å være intimVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer