- Jeg savner drømmene vi hadde om fremtiden

Christopher Dons mistet kjæresten i en bilulykke for seks år siden.

RØTTER: Christopher Dons får hjelp av programleder Noman Mubashir til å finne tilbake til sine familierøtter fra Algeria i NRK-serien «Hva har du i bagasjen?». Foto: Stella Pictures
RØTTER: Christopher Dons får hjelp av programleder Noman Mubashir til å finne tilbake til sine familierøtter fra Algeria i NRK-serien «Hva har du i bagasjen?». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Christopher Dons (38) ville vise kjæresten sin Tone Karlsen fra Tromsø det flotteste stedet han noensinne hadde vært. Derfor tok han henne med til Sør-Afrika.

Men drømmeturen for seks år siden endte i en ufattelig tragedie.

De frontkolliderte med en minibuss som kom over i feil kjørebane. Begge ble sendt til sykehus i ambulanse. Tone døde i en alder av 28 år, mens Christopher overlevde.

- Det finnes ingen vei utenom sorgen, bare gjennom den. Kanskje er det derfor jeg er lettrørt. Men tiden gjør at sorgen forandrer form. Det jeg savner mest nå, er drømmene vi hadde om framtiden. Tone vil selvfølgelig alltid være i tankene mine, sier han åpenhjertig til Se og Hør.

SE NY EPISODE AV SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Den tidligere værmelderen og programlederen innrømmer nå at han drømmer om å finne kjærligheten på nytt og stifte familie.

- Jeg må innrømme at jeg ikke trives så godt som singel, og har veldig lyst til å finne en kjæreste og å få barn. Jeg ønsker jo ikke å være alene resten av livet, og håper jeg finner noen.

Les mer om hvordan han opplevde den tragiske ulykken og hvordan det var å finne tilbake igjen til familirøttene i Algerie, i Se og Hør som er i salg fra i dag!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Christopher Dons støtter TV 2-værdamene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer