Kim Kardashian West:

- Jeg savner deg så mye

Realitystjernen minnes sin avdøde far.

HYLLER FAREN: I et innlegg på Instagram deler Kim Kardashian West en hyllest til sin avøde far Robert Kardashian. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB
HYLLER FAREN: I et innlegg på Instagram deler Kim Kardashian West en hyllest til sin avøde far Robert Kardashian. Foto: Chris Delmas / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helga kom nyheten om at Kim Kardashian West (40) og Kanye West (43) skal skilles. Det bekreftet kilder overfor TMZ.

Ifølge kjendisnettstedet ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen skal ha sagt seg enig i fordelingen og de to stjernene skal være åpne for å samarbeide om barna.

Videre kom det fram at stjerneparet hadde en ektepakt sammen og at begge parter langt på vei skal være enige.

Deler hyllest til sin avdøde far

Hittil har ingen av partene uttalt seg om skilsmissen, men mandag kveld deler imidlertid realitystjernen et innlegg på Instagram.

Innlegget handler derimot ikke om rapperen, men hennes avdøde far, Robert Kardashian.

«Gratulerer med dagen pappa! Jeg feirer deg hver eneste dag, men i dag feirer jeg deg enda mer. Jeg har så mye å fortelle deg. Jeg ringte telefonnummeret ditt og lurte bare på om noen faktisk svarte etter alle disse åra. Jeg kan faktisk ikke tro at jeg husket det. Kom og besøk meg i en drøm snart», skriver hun innledningsvis.

«Og kan du vær så snill sende meg et tegn i form av disse symbolene/fuglene som vi alltid snakket om?! Jeg savner deg såååå mye», fortsetter hun.

- Savner deg hver eneste dag

Bildet viser Kim Kardashian sammen med faren og søskenene Kourtney, Khloé og Rob, og har allerede rukket å få over en million likerklikk.

På Instagram-story har Kim også delt flere bilder av seg selv sammen med faren fra barndommen.

Også realitystjernens lillesøster Khloé har delt et Instagram-innlegg som inneholder en video av faren.

«Gratulerer med dagen, pappa. Jeg savner deg hver eneste dag. Alle savner deg. Jeg vet at du er på et bedre sted, men det blir aldri lettere. Jeg elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker deg», skriver hun.

Kim, Kourtney, Khloé og Rob mistet faren sin i ung alder, da Robert Kardashian gikk bort i 2003. I seinere tid har det kommet fram at savnet etter faren, som blant annet er kjent for å ha vært forsvarer til O.J. Simpson (73), er stort.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Da Kim fylte 40 år i fjor fikk hun en spesiell gave av Kanye West. Gaven delte realitystjernen med sine over 206 millioner følgere på Instagram.

«Et hologram fra himmelen. Til bursdagen min ga Kanye meg den mest gjennomtenkte gaven i livet. En spesiell overraskelse fra himmelen. Et hologram av faren min», startet hun innlegget med.

«Det er så naturtro, og vi så på det igjen og igjen fylt med så mange tårer og følelser. Jeg kan ikke engang beskrive hva dette betyr for meg og søstrene mine, for broren min, mora mi og mine nærmeste venner å få oppleve dette sammen», skrev realitystjernen videre om gaven.

«Tusen takk Kanye for dette minnet som varer livet ut», la hun til.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Var skeptiske til forholdet

Som nevnt var det i helga at nyheten om at Kim og Kanye skal skilles nådde offentligheten. Ifølge TMZ var det imidlertid ikke oppgitt en seperasjons-dato i dokumentene som ble innlevert av kjendisadvokaten Laura Wasser.

Det var i 2014 at stjerneparet ga hverandre sitt ja, og siden bryllupet har de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (1) kommet på løpende bånd.

At de to skulle ende opp sammen, var derimot ikke helt sikkert. Kardashian har nemlig tidligere fortalt til E! News at flere var skeptiske til forholdet.

- Alle fortalte ham at: «Du kan ikke være med henne. Hun er en realitystjerne. Hun kommer til å ødelegge karrieren din», sa hun.

De mange kommentarene stoppet imidlertid ikke West, som vel trygt kan sies å alltid gå sin egen vei - både på privaten og profesjonelt.

- Han sa bare: «Men jeg elsker henne. Jeg bryr meg ikke», sa 40-åringen videre.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

Det siste året har det kommet flere tegn og spekulasjoner på at ekteskapet til det profilerte paret ikke bare har vært en dans på roser.

40-åringen og West gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

LES OGSÅ: Silje Nordnes bekrefter endelig bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer