SKI-NORGES SØTESTE: Therese Johaug vil neppe ha problemer med å finne interesserte gutter om hun virkelig skulle gå inn for å finne seg en kjæreste. Foto: SCANPIX
SKI-NORGES SØTESTE: Therese Johaug vil neppe ha problemer med å finne interesserte gutter om hun virkelig skulle gå inn for å finne seg en kjæreste. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg savner å ha noen å savne

Norges yndigste langrennsyndling er fortsatt singel...

SEHER.NO: Langrennsløper Therese Johaug har 250 reisedøgn i året. Da blir det lite tid til å finne seg en kjæreste.

- Jeg savner å ha noen å savne. Når du reiser mye, er det litt begrensert hvor mye tid du har til å være på sjekker'n. Men plutselig dukker drømmeprinsen opp, mens du minst venter det. Og da ... ja, sier den skijenta til Dagbladet Fredag.

På spørsmål om det ikke er slik at langrennsløpere har det med å finne hverandre, svarer 21-åringen:

- For å si det sånn: Det går alltid rykter i langrennsmiljøet. Men dem skal du ta med ei diger klype salt.

Therese avviser likevel ikke at hun kan komme til å ende opp med en langrennsløper. Uansett har hun helt klare kriterier med hensyn til hva hun ikke liker hos en gutt.

- Jeg avskyr sure folk. Folk som er negative til alt, da får jeg fnatt. Da blir jeg bare sur og tenker at "æsj, du er helt håpløs". Og folk som slenger dritt om andre, mens de selv er verdensmester. Da har du mistet meg med det samme, sier hun til Dagbladet Fredag.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Disse er mest sexy i trikot