- SATTE UT PEDOFILIRYKTER:  Christer Falck tok alle midler i bruk for å vinne "Robinsonekspedisjonen" i 1999. Et av dem var å sette ut pedofilirykter om en av konkurrentene. Foto: TV 3
- SATTE UT PEDOFILIRYKTER: Christer Falck tok alle midler i bruk for å vinne "Robinsonekspedisjonen" i 1999. Et av dem var å sette ut pedofilirykter om en av konkurrentene. Foto: TV 3Vis mer

- Jeg satte ut pedofilirykter

Men Christer Falck angrer ingenting...

Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Årets utgave av "Robinsonekspedisjonen" har vært en av de mest dramatiske til nå med blant annet kjærlighetsdrama, beskyldninger om bestikkelser, og en lang liste av deltakere som har trukket seg fra TV-serien på grunn av det harde øylivet.

Dramatikken har gått rett hjem hos programleder Christer Falck (39). Han gliser bredt over at hans forhåndsspådommer om at årets sesong ville slå alle rekorder, ser ut til å gå i boks.

- Mer i vente...
- Det er den villeste til nå. Spesielt det som skjer nå i ettertid, hvor alle deltakerne hater hverandre og blogger hverandre i hjel. Egentlig så er det en sånn Robinson jeg har drømt om hele tiden.

Falck nevner lynet som traff George Stephen Vaz og Julianna Skartlands utskjelling av Nelden Petersen som to av sine høydepunkter til nå. Og han lover at det er mer i vente...

- Hvis jeg skulle sette opp en smørbrødliste over alt jeg ville ha med i Robinson, så har jeg fått åtti prosent av det til nå, og de siste tjue kommer senere i serien, smiler han fornøyd.

Satte ut pedofilirykter
Men Falck var heller ikke fremmed for selv  å ta alle midler i bruk da han i 1999 deltok - og vant - den første utgaven av "Robinsonekspedisjonen".

- Det verste jeg har gjort var nok å sette ut rykter om at en av de andre deltakerne var pedofil. Det gikk fint, gliser han.

- Angrer du?

- Nei forskjellen på meg og andre folk er at jeg ikke angrer på noe jeg har gjort, humrer han til Seher.no.

"Robinsonekspedisjonen" kan du se søndager kl. 20 på TV 3.

Se intervjuet med den gamle "Riksklysa" her:


[obj:media:7015]Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Fikk frierbrev fra 12-åring