- Jeg satte sprøyter i magen

18 år gamle Sophie Elise Isachsen gjør alt for å bli perfekt.

TIDENES YNGSTE: Da Sophie Elise Isachsen stilte lettkledd opp for FHM tidligere i år, gjorde det henne til Norges yngste forsidepike gjennom tidene. Her fra da hun gjestet «Ettermiddagen» på TV 2 i mars i år, hvor hun blant annet snakket om silikonin Foto: TV 2
TIDENES YNGSTE: Da Sophie Elise Isachsen stilte lettkledd opp for FHM tidligere i år, gjorde det henne til Norges yngste forsidepike gjennom tidene. Her fra da hun gjestet «Ettermiddagen» på TV 2 i mars i år, hvor hun blant annet snakket om silikonin Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rosablogger Sophie Elise Isachsen (18) bestemte seg allerede som 12-åring at hun skulle få lagt inn silikon i brystene.

Seks år senere er brystforstørringen en realitet, og 18-årigen legger ikke skjul på at hun har vært forbruker av både Restylane og «barbiedopet» Melanotan.

Sistnevnte forteller Isachsen at hun sprøytet inn i magen på seg selv.

- Ja, jeg satte sprøyter i magen. Hver kveld før jeg la meg. Det er sånn man sprøyter inn i seg for å bli brunere, men det er ett år siden jeg har gått på det, og jeg kommer aldri til å gjøre det igjen. Det var ekkelt. Jeg følte meg skitten på innsida, kvalm, forteller hun til Dagbladet Magasinet.

Tidligere i år fikk Harstad-jenta mye oppmerksomhet for lettkledd-bilder i FHM, som var med på å gjøre henne til landets yngste forsidepike.

LES OGSÅ: - Skjønner godt at folk trodde jeg var en bitch
 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer