TUNG PERIODE: Flere ganger måtte Vukicevic avbryte treningen for å gråte. Foto: Thomas Horni / Seher.no
TUNG PERIODE: Flere ganger måtte Vukicevic avbryte treningen for å gråte. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Jeg satte meg ned og begynte å grine

Christina Vukicevic snakker ut om den tunge perioden.

Publisert
SEHER.NO: Den norske hekkeløperen Christina Vukicevic (24) måtte tidligere i år stå over friidretts-VM i Sør-Korea på grunn av skade. Akkurat det var svært tungt å svelge for den vakre idrettsstjernen.

- VM var det eneste jeg hadde tenkt på siden året startet. Men så merket jeg på trening at jeg ikke kom til å klare det. Hver gang jeg skulle plassere en hekk gjorde det utrolig vondt. Det var mange treninger på Bislett der jeg satte meg ned og bare begynte å grine, sier hun til Dagbladet.


Da hun 16. august satte seg ned foran et samlet pressekorps for å fortelle om avgjørelsen om å droppe VM, var det ingen god opplevelse.

- Det var helt grusomt.

For Vukicevic er skader noe man aldri kan gardere seg mot. Ekstra uheldig var hun på en trening på Bislett i 2008, da hun spiddet opp hele låret på en hekk.

- Jeg spiddet opp hele låret på trening i 2008. Det er veldig spisse ben på hekkene, og jeg snublet i en av dem. Det endte meg at jeg fikk det spisse benet på hekken dypt inn i låret, sa hun tidligere til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg spiddet opp hele låret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer