FORELSKET PAR: Kjendisblogger Anna Rasmussen fylte 20 år denne uken, og i den anledning skrev kjæresten Jan Lossius en romantisk hyllest til henne.  Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
FORELSKET PAR: Kjendisblogger Anna Rasmussen fylte 20 år denne uken, og i den anledning skrev kjæresten Jan Lossius en romantisk hyllest til henne. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

- Jeg satt tårevåt i sofaen før leggetid

Følelsene tok overhånd da kjæresten overrasket kjendisblogger Anna Rasmussen på bursdagen hennes.

Publisert

SEOGHØR.NO: Før jul ble det kjent at toppblogger Anna Rasmussen (20) hadde blitt kjæreste med Jan Lossius (23).

Tre måneder senere kunne bloggeren avsløre at hun var gravid med sitt tredje barn, og at hun og Jan skal bli foreldre sammen for første gang.

Den siste tiden har Anna delt flere personlige og tøffe innleggbloggen sin, men mandag kunne hun kose seg med til en hyggelig overraskelse.

I anledning 20-årsdagen hennes hadde nemlig kjæresten Jan skrevet en romantisk hyllest til henne i et personlig gjesteinnlegg på bloggen hennes.

«Kjære mamma, kjæreste, og forbilde. Kjære Anna, gratulerer så mye med dine 20 første år. I dag er bare din dag. I dag er dagen for å feire deg, i dag er dagen der meg, William og Michelle skal bruke alle våre krefter og gleder på deg. Jeg har lenge vist at denne dagen betyr mye for deg, det er en dag du har snakket om lenge. Ja faktisk i flere år allerede, en dag jeg vet du har sett veldig frem til» skriver Jan.

FIN FAMILIE: «Bloggerne»-profil Anna Rasmussen og Jan Lossius venter sitt første barn sammen i disse dager, men Jan har også et svært nært forhold til Annas barn Michelle og WIlliam.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
FIN FAMILIE: «Bloggerne»-profil Anna Rasmussen og Jan Lossius venter sitt første barn sammen i disse dager, men Jan har også et svært nært forhold til Annas barn Michelle og WIlliam. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Begynte å gråte

Anna selv sier til Seoghør.no at kjæresten viste henne innlegget før det ble publisert på slaget midnatt, natt til bursdagen hennes 6. juni. Da tok følelsene overhånd:

- Jan leste innlegget høyt for meg rett før det ble lagt ut på bloggen. Jeg satt selvsagt tårevåt i sofaen før leggetid, veldig rørt og takknemlig for den flotte mannen jeg har fått, forteller hun.

Den populære bloggeren legger til at 20-årsdagen hennes ble helt perfekt.

- Vi feiret dagen sammen på Sørlandet i fantastisk vær. Vi spiste mye kake, og koste oss i hagen. Vi brukte dagen til å slappe av og ikke minst være sammen, sier Anna til Seoghør.no.

Feiringen viste seg å strekke seg over to dager, ettersom bursdagsgaven fra hennes kjære var et spa-besøk dagen etter bursdagen hennes.

- Det ble satt veldig stor pris på, og var en gave som ikke kunne toppes. Å være gravid med baby nummer tre er ikke bare bare når man har begge barna hjemme på fulltid, og da var det en veldig fin overraskelse å få en dag på spa sammen med min kjære, understreker Anna.

Saken fortsetter under bildet.

KAKEFEST: Både kjæresten Jan, datteren Michelle (bildet) og sønnen William gjorde stor stas på Anna Rasmussen da hun fylte 20 år denne uken. Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no/
KAKEFEST: Både kjæresten Jan, datteren Michelle (bildet) og sønnen William gjorde stor stas på Anna Rasmussen da hun fylte 20 år denne uken. Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no/ Vis mer

- Du er klippen vår

Tidligere i år fortalte Anna Rasmussen til Seoghør.no at hun finner mye støtte i Jan, og at hun er takknemlig for å få god hjelp fra ham med barna Michelle (5) og William (1).

I «bursdagsinnlegget» fra Jan til Anna, understreker toppbloggerens kjæreste på sin side hvor viktig hun er for ham og barna:

«Du er klippen vår. Du er forbildet vårt. Du er mammaen vår. Du er kjæresten min. Du er alt for oss, og vi klarer ikke leve uten deg. Jeg tror du trenger å høre det, nettopp det at vi trenger deg. Selv når du har tunge dager i en graviditet som sliter på kroppen din, så er du der for oss og gir oss en kjærlighet vi ikke kan leve uten. Du er og blir det mest fantastiske mennesket jeg har møtt, og jeg er så inderlig takknemlig for at jeg får våkne opp sammen med deg hver eneste dag» skriver Jan Lossius åpenhjertig.

Les hele innlegget på bloggen til «Mamma til Michelle» her.

Saken fortsetter under bildet.

DRØMMEDAG: Anna Rasmussen sier til Seoghør.no at hun storkoste seg på 20-årsdagen sin sammen med kjæresten Jan og barna sine.   Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no/
DRØMMEDAG: Anna Rasmussen sier til Seoghør.no at hun storkoste seg på 20-årsdagen sin sammen med kjæresten Jan og barna sine. Foto: Privat/ mammatilmichelle.blogg.no/ Vis mer

Ble sammen med kompisen

«Bloggerne»-profil Anna Rasmussen og Jan Lossius, som var venner i lang tid før de ble et par, går en spennende tid i møte som vordende foreldre.

Søndag avslørte den gravide bloggeren at hun har termin 1. oktober. Hvorvidt hun venter en liten jente eller en liten gutt, har hun foreløpig holdt tett om.

Den norske bloggeren har skapt overskrifter gjentatte ganger de siste månedene.

Da hun gjestet Se og Hørs Kjendisgalla i slutten av november, vekket hun oppsikt i en dristig, hvit kjole. Anna, som var nominert til «årets blogger», røpet at hun var redd for å vise for mye på kjendisfesten:

- Det er veldig gøy å være her. Men det verste som kan skje er at brystene kan falle ut. Så jeg må være litt forsiktig, sa Rasmussen til Se.no.

Saken fortsetter under bildet.

PROFILERT: Anna Rasmussen er en av Norges aller mest leste bloggere. Her er hun og Jan Lossius på Se og Hørs Kjendisgalla i november, noen uker før det ble kjent at de var et par.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PROFILERT: Anna Rasmussen er en av Norges aller mest leste bloggere. Her er hun og Jan Lossius på Se og Hørs Kjendisgalla i november, noen uker før det ble kjent at de var et par. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Den gang kom hun sammen med Jan Lossius på den røde løperen, men presenterte ham kun som kameraten sin. På det tidspunktet var Rasmussen sammen med kjæresten Mathijs (19), som er far til hennes yngste barn. Kort tid senere skrev hun på bloggen at forholdet var over for annen gang.

Tok intimkirurgi

Tidligere i år fortalte Anna Rasmussen dessuten at hun valgte å legge seg under kniven etter at hun ble voldtatt. I et blogginnlegg har hun skrevet at voldtekten fant sted knappe to måneder etter at sønnen William ble født.

I et intervju med Seoghør.no åpnet hun seg om avgjørelsen:

- Jeg valgte å gjøre det fordi jeg ikke ønsket å ha vondt, og ville gå videre. Jeg ville ikke at han skulle ødelegge meg mer enn han hadde gjort, fortalte hun til Seoghør.no i våres.

Se hele det åpenhjertige intervjuet nedenfor:

LES OGSÅ: Avslører hvorfor hun var borte i seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer