- Jeg satt i bikini på toppen av en flodhest

Kathrine Sørland slet med å bevare roen, da hun fikk vite hva fotoshooten gikk ut på.

Publisert
TRØBLETE FOTOSHOOT: Kathrine Sørland slet med å bevare grasiøsiteten da hun ble bedt om å posere i bikini på ryggen av en flodhest. Foto: Stella Pictures
TRØBLETE FOTOSHOOT: Kathrine Sørland slet med å bevare grasiøsiteten da hun ble bedt om å posere i bikini på ryggen av en flodhest. Foto: Stella Pictures Vis mer
DANSE-SKRYT: Kathrine Sørland er for tiden en av deltagerne i «Skal vi danse» på TV 2. Flere har utropt henne som en av favorittene til å vinne konkurransen. Foto: Se og Hør, Tor Lindseth
DANSE-SKRYT: Kathrine Sørland er for tiden en av deltagerne i «Skal vi danse» på TV 2. Flere har utropt henne som en av favorittene til å vinne konkurransen. Foto: Se og Hør, Tor Lindseth Vis mer

SEOGHØR.NO: I årets Top Model tok deltageren Rachana Nekså (22) til tårene, da hun ble bedt om å posere med en slange rundt skuldrene.

Tidligere «Top Model»-dommer og stjernemodell Kathrine Sørland (33) sier til Seoghør.no at å posere med eksotiske dyr ikke er et uvanlig tema på fotoshooter.

Hun avslører imidlertid at også hun ble satt ut, da hun for flere år siden møtte opp på en fotoshoot, og ble bedt om å klatre opp på ryggen til en flodhest.

Saken fortsetter under bildet.Flodhesten regnes som et av Afrikas farligste dyr, og tar livet av flere mennesker hvert år.

Sørland sier hun ikke var redd for sikkerheten, men at hun slet med å bevare roen på toppen av det store dyret.

- Jeg tenkte, «jaja, jeg får hoppe på». Men jeg slet med å bevare grasiøsiteten. Men jeg fikk et par bilder altså.

Kathrine - som for tiden gjør suksess i «Skal vi danse» på TV 2 - sier hun fortsatt takker ja til modelloppdrag, hvis anledningen byr seg.

- Nå er jeg blitt 33 år, så nå synes jeg det er steinkjekt bare jeg får oppdrag. Så det er bare å «bjuda på», sier hun og ler.

LES OGSÅ: Slik tar Britney opp kampen mot Miley


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer