- Jeg satt hjemme og gråt

Triana Iglesias ble frosset ut på grunn av sitt utseende.

FIKK KALLENAVN: Triana er i dag en av Norges vakreste kvinner, men i skolegården var hun ikke særlig populær. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no
FIKK KALLENAVN: Triana er i dag en av Norges vakreste kvinner, men i skolegården var hun ikke særlig populær. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Triana Iglesias (27) opplever for tiden stor suksess som programleder i TV3s «Paradise Hotel». 27-åringen har i tillegg et utseende de fleste bare kan drømme om, samt en vellykket karriere som modell.

Likevel har ikke den mørke skjønnheten alltid fått skryt, og i et intervju med Se og Hør forteller Triana at hun ble plaget i skolegården fordi hun var annerledes.

- Jeg ble kalt for «hesten» en periode fordi de andre mente jeg så ut som en hest. Der og da lo jeg med, men hjemme satt jeg og gråt foran speilet.

Selv hevder modellen imidlertid ikke at hun ble mobbet, men understreker at opplevelsen har gjort henne til et bedre menneske.

- Det er ikke synd på meg. Men det var ingen ålreit opplevelse å bli frosset ut i skolegården, sier hun til Se og Hør. 

I fjorårets sesong av «Paradise Hotel» slo 27-åringen hardt ned da Margrethe Storlid ble mobbet av enkelte av de andre gjestene på hotellet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kastet opp da hun så seg selv på TV