- Jeg satt 2-3 timer i terapi flere dager i strekk

Lene Alexandra måtte ha akutthjelp etter Skal vi danse-seieren.

ÅPENHJERTIG: Artist Lene Alexandra Øien forteller åpent om gruppevoldtekt, dop, spiseforstyrrelser og utbrenthet i sin nye bok «Bra nok!» fra Kagge forlag.  Foto: FAME FLYNET
ÅPENHJERTIG: Artist Lene Alexandra Øien forteller åpent om gruppevoldtekt, dop, spiseforstyrrelser og utbrenthet i sin nye bok «Bra nok!» fra Kagge forlag. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lene Alexandra Øien (31) var tidligere kjent som Robinson-deltager, glamourmodell og stripper.

De siste årene har hun endret livsstil og vunnet «Skal vi danse», blitt personlig trener, livsstilsrådgiver og jazzartist. 

Tirsdag ga hun ut  boka «Bra Nok!» fra Kagge forlag. Her forteller hun om flere dramatiske episoder fra livet sitt, blant annet da hun ble gruppevoldtatt som ung.

Etter seieren i «Skal vi danse» avslører 31-åringen at jubelen ikke varte lenge.

- Etter seieren var jeg overtrent, noe som gikk ut over psyken. Jeg ble utbrent og gikk på en skikkelig smell. I konkurransen hadde jeg gått på adrenalin, «drive» og autopilot. Fordi jeg var utslitt og hadde sosial angst, måtte jeg takke nei til alle sponsor- og reklametilbudene jeg fikk i kjølvannet av seieren, pluss TV-opptredener som blant annet i det populære Senkveld på TV 2, skriver hun i boka. 
 
Artisten fikk diagnosen manisk depressiv som 14-åring, og hun fryktet derfor at sammenbruddet var et tegn på tilbakefall. 

- Til slutt måtte jeg oppsøke akutthjelp, ikke bare en men flere ganger. Jeg satt 2-3 timer i terapi hos psykolog flere dager i strekk mens tårene rant og jeg hadde det vondt, forteller hun.

LES OGSÅ: - Jeg ble gruppevoldtatt

  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer