- Jeg sang Johnny Cash-låter for medfangene

Filmstjernen spøkte etter at fengselsmarerittet tok slutt.

ARRESTERT: Slik så filmstjernen Randy Quaid og kona Evi ut da de ble arrestert av politiet i Santa Barbara tidligere denne uken. Foto: Scanpix
ARRESTERT: Slik så filmstjernen Randy Quaid og kona Evi ut da de ble arrestert av politiet i Santa Barbara tidligere denne uken. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO:  Etter at filmstjernen Randy Quaid (59) -blant annet kjent for sin rolle i filmen «Hjelp, det er juleferie» - tidligere denne uken ble arrestert sammen med sin kone Evi (46) i California, har han sittet bak lås og slå i påvente av en rettssak.


Ekteparet Quaid var tiltalt for å ha stukket av fra en hotellregning på over 70 000 kroner i september, og å ha unnlatt å møte til flere rettsmøter.

Men etter noen timer i fengsel, er paret nå sluppet fri fra fengsel, etter å ha inngått en avtale med myndighetene i Santa Barbara.

Ifølge People er siktelsene mot Quaid nå frafalt, mens kona Evi har erklært seg skyldig, og må utføre 240 timers samfunnstjeneste i løpet av ett år.

Randy Quaid - som smilte til fotografene da han ble arrestert - valgte også å spøke om tiden i fengselet etter løslatelsen.

- Jeg ble kanskje behandlet litt hardere enn de andre, fordi myndighetene vil gjøre et eksempel av kjendiser. Men jeg bærer ikke nag. Mens jeg satt inne, sang jeg Johnny Cash-låten «Folsom Prison Blues» for medfangene, sier han til People.

Skuespilleren hevder han og kona heretter kommer til å være nøye med å betale hotellregningene.

- Jeg har lært at jeg skal betale når jeg sjekker ut. Det er noe vi kommer til å arbeide med i fremtiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: På flukt fra politiet