STRÅLTE: Lene Nystrøm var i storslag da Universal-artistene feiret seg selv i Oslo torsdag kveld. Rundt halsen hadde hun et stort smykke med en hodeskalle på. Foto: Thomas Horni / Seher.no
STRÅLTE: Lene Nystrøm var i storslag da Universal-artistene feiret seg selv i Oslo torsdag kveld. Rundt halsen hadde hun et stort smykke med en hodeskalle på. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Jeg samler på hodeskaller

Aqua-Lene strålte på den røde løperen i kveldens tøffeste antrekk.

Se bildene fra den røde løperen nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag kveld var det duket for plateselskapet Universals årlige sommerfest på Frogner i Oslo. Og flere av landets musikere stilte opp for å feire seg selv og sin egen bransje. Blant gjestene var Lene Nystrøm (36), som kom i kveldens tøffeste antrekk.

Lene kom iført et antrekk fra den prisbelønnede designeren Kristoffer Kongshaug, og hadde et stort smykke med en hodeskalle rundt halsen.

- Jeg samler på hodeskaller, men vet ikke hvor mange jeg har. Jeg gleder meg veldig til festen i kveld. Selv om solen akkurat gikk ned, er det alltid hyggelig å være her hos Universal. Dette er jo på en måte «moderskipet», sa Nystrøm til Seher.no.

Noen minutter tidligere entret Marion Ravn (25) den røde løperen sammen med Elisabeth Andreassen. Ravn hadde på seg klær fra Diesel for anledningen.

- Jeg har aldri vært her før, så dette er veldig spennende. Vi vil jo kose oss litt, sa Ravn til Seher.no, og Andreasen fulgte ironisk på: - Vi elsker å vise oss for kameraene.

Begge kom rett fra X Factor-jobbing med en runde auditions, og hadde mye godt å si om denne sesongens deltagere.

- Det er utrolig mange talenter. Nå har vi vært i Bergen og Trondheim, så er det Oslo nå i helgen. Deretter blir det direktesendinger fra høsten av.

Det var flere store kjendisnavn som var tilstede på sommerfesten. Blant dem var Tone Damli Aaberge (22), Fredrik Skavlan (43) og Thomas Dybdahl. Andreassens «Bobbysocks»-partner Hanne Krogh viste seg frem for fotografene, men ønsket ikke å fortelle om sine sommerplaner. Det gjorde derimot Odd Nordstoga.

- Det blir ingen veldig spennende sommer. Jeg skal nok besøke familien, og være litt på hytta. Så blir det en tur til Kreta med venner. Så jobber jeg med en ny plate, som kommer til høsten, sa Nordstoga til Seher.no.

Plateaktuelle Liv Marit Wedvik fortalte at hun snart legger ut på sommerturné.

- Sommeren er jo gullalderen for konserter. Jeg gleder meg veldig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi var nær ved å skilles

PLATEAKTUELL: Liv Marit Wedvik. Foto: Thomas Horni / Seher.no
I GODT HUMØR: Odd Nordstoga. Foto: Thomas Horni / Seher.no
SMILTE: Hanne Krogh. Foto: Thomas Horni / Seher.no
Asbjørn Slettemark. Foto: Thomas Horni / Seher.no
STRÅLTE: Lene Nystrøm var i storslag da Universal-artistene feiret seg selv i Oslo torsdag kveld. Rundt halsen hadde hun et stort smykke med en hodeskalle på. Foto: Thomas Horni / Seher.no