<strong>VILL DIETT:</strong> Etter at stjernen så disse bildene, startet hun på det hun selv kaller en vill diett. Foto: Stella Pictures
VILL DIETT: Etter at stjernen så disse bildene, startet hun på det hun selv kaller en vill diett. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg så virkelig feit ut

TV-stjernen ble fortvilet av sin egen kropp.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari ble lei seg og fortvilet da hun så et bilde av seg selv i bikini. Det fikk henne til å legge om kostholdet radikalt.

- Jeg husker at jeg så et bilde av meg selv i bikini fra da vi filmet «The Hills». Jeg syntes jeg så virkelig feit ut, og jeg startet på en vill diett. Det er så vanskelig når folk dømmer deg, sier hun ifølge nettstedet FitPerez.

Nå veier stjernen 49 kilo. Med sine 160 centimeter i lengden, er det bare så vidt hun ikke blir ansett for å være undervektig, ifølge kroppsmasseindeksen.

Cavallari begynte samtidig å trene knallhardt.

- Jeg trente med en personlig trener tre ganger i uken. I tillegg løp jeg på tredemølle i 40 minutter.

Det var likevel ikke det som gjorde det aller største utslaget for reality-stjernen.

- Det største for meg var å kutte ut alkoholen. Når jeg er fyllesyk, spiser jeg absolutt alt jeg har lyst til å spise, forteller hun.

Nå mottar stjernen skryt for kroppen sin.

«All den harde jobbingen har gitt resultater. Hun ser absolutt fantastisk ut.», skriver FitPerez.com.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fridde til kjæresten på ferie i Mexico

- Jeg så virkelig feit ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer