- Jeg så ut som «Ugly Betty»

I dag er den britiske jenta en av verdens mest kjente supermodeller.

KJENNER DU HENNE IGJEN?: Slik så supermodellen Rosie Huntington-Whiteley ut da hun vokste opp i Storbritannia. Etter at hun slo igjennom som 18-åring har hun blitt en av designernes og kjendispressens nye yndlinger. Foto: Stella Pictures
KJENNER DU HENNE IGJEN?: Slik så supermodellen Rosie Huntington-Whiteley ut da hun vokste opp i Storbritannia. Etter at hun slo igjennom som 18-åring har hun blitt en av designernes og kjendispressens nye yndlinger. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rosie Huntington-Whiteley (24) har blitt en av verdens mest kjente modeller etter at hun begynte å jobbe for undertøysmerket Victorias' Secret. Tidligere i år debuterte hun også som skuespiller i storfilmen «Transformers 3».

Men i et intervju med bladet Harper's Bazaar, avslører 24-åringen at hun viste få tegn til å egne seg som modell, da hun vokste opp som tenåring i Storbritannia.

Supermodellen sammenligner seg med America Ferreras rollefigur «Ugly Betty» fra TV-serien med samme navn.

- Jeg var en slags «Ugly Betty» da jeg var 15. Jeg gikk på castinger i treningstøy og masse sminke og nappete øyenbryn... Og jeg hadde regulering, sier hun til bladet ifølge Daily Mirror.

Da hun ble 18, kapret imidlertid en kontrakt med Victoria's Secret, noe som blant annet førte til at hun får gå på den stjernespekkete catwalken under undertøysmerkets årlige show.

Siden har hun også blitt offisiell modell for klesmerket Burberry.

- Å arbeide med motenavn som Mario Testino og Christopher Bailey var et vendepunkt for meg, sier hun.

Vakre Rosie dater for tiden en annen britisk kjendis, «Transporter»-skuespilleren Jason Statham (44).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg trenger tre innlegg i BH-en før en foto-shoot.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer