- Jeg så ut som et vandrende skjelett

Silje fikk sjokk da hun så seg i speilet etter søndagens Robinson-exit.

SEOGHØR.NO: Silje Winther (26) reagerte spontant med meldingen «jeg er ikke her for å slikke ræv», da hun søndag ble stemt hjem av sine lagkamerater i TV3s realityserie «Robinsonekspedisjonen».

Til Seoghør.no sier Silje at hun var forberedt på at enten hun eller venninnen Kristin E. Gjelsvik ville ryke, fordi de ikke ville være på konkurrentenes kyniske spill om allianser.

- Jeg kunne sikkert vært med lenger hvis jeg hadde vært mer kynisk, men jeg følte at det var andre på laget som var raskere frempå en meg, og da valgte jeg å ikke forsøke.

Silje innrømmer imidlertid at hun er skuffet over at hun ikke insisterte på å bli med i Robinson-kampen , hvor de to taperne måtte bytte lag.

- Hadde jeg tapt der og gått over til det andre laget, hadde jeg nok fortsatt vært med. Jeg meldte meg frivillig men ble nedstemt, sier hun til Seoghør.no.

Fikk sjokk av sitt eget speilbilde

STOR FORANDRING: Silje Winther kjente ikke igjen seg selv, etter at hun kom ut fra «Robinsonekspedisjonen. Til venstre er hun avbildet da hun var med i «Paradise Hotel» i 2011. Foto: Sølve Hindhamar/Se og Hør, Privat
STOR FORANDRING: Silje Winther kjente ikke igjen seg selv, etter at hun kom ut fra «Robinsonekspedisjonen. Til venstre er hun avbildet da hun var med i «Paradise Hotel» i 2011. Foto: Sølve Hindhamar/Se og Hør, Privat Vis mer

Skuffelsen over å ryke ut var imidlertid ingenting mot sjokket Silje fikk da hun fikk se seg selv for første gang i speilet etter exiten.

- Da jeg så meg i speilet, tenkte jeg «Herregud, jeg ser jo ut som et vandrende skjelett!». Da jeg sendte bildet til moren min, ba hun meg få i meg mat så fort som mulig.

Saken fortsetter under bildet.- Jeg gikk vel ned ca. 4,5 kilo, men det synes fort på en liten kropp som min, sier hun til Seoghør.no.

Silje har også skrevet om den store forandringen på kroppen på sin populære blogg.

Fant kjærligheten

RØK UT: Silje Winther ble søndag stemt ut av sine lagkamerater i «Robinsonekspedisjonen»
RØK UT: Silje Winther ble søndag stemt ut av sine lagkamerater i «Robinsonekspedisjonen» Vis mer

Etter at hun kom tilbake til Norge, har Silje funnet tilbake til toppformen - og kjærligheten.

Hun er nå sammen med svensken Jonas Skön, som hun bor sammen med i Fredrikstad. Paret jobber også sammen på et utested i byen.

KLINTE TIL PÅ FEST: Jonas Skön og Silje Winther viste sin kjærlighet for hverandre på premierefesten for «Robinson vs. Paradise». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
KLINTE TIL PÅ FEST: Jonas Skön og Silje Winther viste sin kjærlighet for hverandre på premierefesten for «Robinson vs. Paradise». Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Til Seoghør.no har Silje tidligere avslørt forholdet startet med en «one-night stand».

- Jeg skulle ned og besøke ham i Fredrikstad, og det startet med en «one-night stand». Så ble det til en «sigg etter ett ligg», og når er det bare Silje og Jonas. sier hun og smiler.

LES OGSÅ: Brøt all kontakt etter «Paradise Hotel»