- Jeg så ut som en transvestitt på alle bildene

«Top Model»-deltageren mener dommerne aldri valgte ut de beste bildene.

NAKEN NØKKEN: Det var dette lettkledde bildet, tatt i et norsk skogstjern, som sendte Katarina Barannik hjem i mandagens «Top Model»-episode. Selv mener hun at dommerne ikke valgte det beste bildet, noe hun føler har vært gejjnomgående i hele konkur Foto: TV3
NAKEN NØKKEN: Det var dette lettkledde bildet, tatt i et norsk skogstjern, som sendte Katarina Barannik hjem i mandagens «Top Model»-episode. Selv mener hun at dommerne ikke valgte det beste bildet, noe hun føler har vært gejjnomgående i hele konkur Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Katarina Barannik (18) er en av de deltagerne i årets sesong av «Top Model» som har fått mest skryt for bildene sine. Men i mandagens episode, der de fem gjenværende jentene måtte posere nesten nakne i et kaldt tjern, røk hun ut av modellkonkurransen.

18-åringen, som begynte å gråte da hun måtte forlate konkurransen, ble egentlig mer sur og irritert enn lei seg over dommerpanelets avgjørelse.

- Jeg synes det var rart at jeg ikke fikk en sjanse til. For jeg hadde aldri vært i bunnen før, og det er flere som har fått en sjanse til etter å ha havnet på bunnen. Men det virker nok som at jeg ble mye mer lei meg enn jeg faktisk ble. Jeg var mentalt utmattet og det var veldig trist der og da - å måtte dra tilbake til hverdagslivet og forlate Claudia som har blitt en veldig god venn. Men jeg gråt ikke etter at kameraene var slått av, sier hun til Seher.no.

Ifølge Barannik er hun sikker på at hun hadde tatt et bedre bilde på foto-shooten enn det dommerne valgte ut, noe hun også mener var tilfelle da storesøsteren Darja (20) røk ut av konkurransen.

Heller ikke forrige uke var hun fornøyd med dommernes utvalgte bilde av henne. Hun uttalte til Seher.no at hun syntes det var så stygt at hun var sikker på å ryke ut da. Men denne følelsen har faktisk fulgt 18-åringen gjennom hele konkurransen.

- De ser ikke det jeg ser og jeg ser ikke det de ser. For jeg synes ikke noen av bildene de har valgt har vært fine. Jeg følte meg usikker hele veien og var aldri fornøyd med bildene, noe jeg fikk dårlig selvtillit av. For man vet aldri hva som er det beste eller når man har gjort det bra, når dommernes vurdering er helt stikk motsatt av ens egen, forteller hun til Seher.no.

Har deltagelsen i «Top Model» gitt deg dårlig selvtillit i ettertid?

- Programmet ødela ikke selvtilliten min, men når jeg har sett bildene på TV har jeg ikke vært fornøyd, generelt sett. Jeg synes jeg ser ut som en transvestitt på alle «Top Model»-bildene, og jeg følte meg veldig stygg, som en sånn «wannabe» modell. Så det var deprimerende mens vi var der at jeg aldri fikk et bilde jeg var fornøyd med, innrømmer hun overfor Seher.no.

Men den søte jenta understreker at hun vet, ut fra private bilder, at hun kan ta mye bedre bilder enn som så. Hun går heller ikke rundt og tenker masse på disse bildene i dag, og hun har ikke giddet å ta vare på dem. 

Årets sesong av «Top Model» har tidligere blitt kritisert for å handle mest om underholdende reality-TV, fremfor virkelig modellarbeid. Også Barannik mener at hun ikke har lært spesielt mye om modellyrket eller utviklet seg noe særlig som modell. Men hun er fullt klar over TV-mediets begrensinger, og hun synes det har vært interessant å lære såpass mye om hvordan TV lages.

Skjønnheten, som vil fokusere på utdanning før modellsatsing, avslører at hun har fått noen tilbud om modelloppdrag, samt mange venneforespørsler og kaffeinvitasjoner i innboksen på Facebook etter deltagelsen i TV-programmet. Responsen fra vennene hennes har også vært positiv, men selv er hun altså mer skeptisk.

- Jeg blir veldig flau over meg selv, for jeg synes det er veldig harry at jeg har vært med på reality. Så jeg prøver å ikke snakke så mye om det. De fleste innboksmeldingene jeg får er også fra ganske harry typer, haha! innrømmer hun overfor Seher.no

Barannik, som går sitt siste år på videregående, pleier å tulle ganske mye og kommer ofte med morsomheter. Noe som ikke kommer så godt frem på TV, kan hun fortelle.

- Veldig mye klippes bort, slik at jeg kanskje fremstilles som seriøs når jeg egentlig tuller, sier hun.

«Top Model» sendes på TV3 mandager kl. 20.30. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun spiser bare frokostblanding  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer