- Jeg så ut som en ørret

Sharon Stone fikk sjokk etter kirurgens inngrep.

- SÅ UT SOM EN ØRRET: Sharon Stone fikk hjelp til å forstørre leppene etter skilsmissen sin fra Phil Bronstein i 2004. Men resultatet fikk henne til å slutte med kosmetiske inngrep for alltid. Foto: All Over Press
- SÅ UT SOM EN ØRRET: Sharon Stone fikk hjelp til å forstørre leppene etter skilsmissen sin fra Phil Bronstein i 2004. Men resultatet fikk henne til å slutte med kosmetiske inngrep for alltid. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Basic Instinct»-skuespilleren Sharon Stone (52) har aldri lagt skjul på at hun har fått hjelp til å pynte på kroppen.

Men skal vi tro filmstjernen selv, har ikke alle inngrepene vært like vellykkete.


Da blondingen for seks år siden bestemte seg for å forstørre leppene etter skilsmissen fra Phil Bronstein, fikk hun hakeslepp.

-  Jeg sa «hva i helvete?». Jeg trodde livet ville bli bedre med fyldige lepper, men jeg så ut som en ørret, sier hun til bladet More.

Stone hevder den dårlige erfaringen fikk henne til å slutte med kosmetiske inngrep.

Selv om hun har passert 50, hevder imidlertid Sharon Stone at hun ikke har mistet draget på menn i 20-årene.

- Kjærlighetslivet mitt for tiden er som Mojave-ørkenen. Men jeg blir stadig jaget av yngre menn. De vet vel at jeg har mat i kjøleskapet og kan spørre dem om hvordan dagen deres har vært, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: 51 år og kastet toppen