Sharon Osbourne:

- Jeg så ut som Elvis

67-åringen deler om det nylige kirurgiske inngrepet.

«NYTT» ANSIKT: I juni avslørte tv-personligheten Sharon Osbourne at hun skulle legge seg under kniven nok en gang for å få det hun beskrev som «et nytt ansikt». Nå er operasjonen gjennomført, men det gikk imidlertid ikke for seg uten komplikasjoner. Bildet til venstre er tatt etter det kirurgiske inngrepet, mens det til høyre er fra i fjor. Foto: NTB Scanpix
«NYTT» ANSIKT: I juni avslørte tv-personligheten Sharon Osbourne at hun skulle legge seg under kniven nok en gang for å få det hun beskrev som «et nytt ansikt». Nå er operasjonen gjennomført, men det gikk imidlertid ikke for seg uten komplikasjoner. Bildet til venstre er tatt etter det kirurgiske inngrepet, mens det til høyre er fra i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske tv-personligheten Sharon Osbourne (67) er ikke ukjent for å legge seg under kniven, noe hun også har vært åpen om flere ganger tidligere. I juni avslørte 67-åringen at hun skulle gå gjennom en plastisk operasjon for å få det hun beskrev som et «et nytt ansikt».

- Min neste operasjon er bestilt. Jeg er spent på resultatet, sa Osbourne i en episode av det britiske talkshowet «The Talk».

I september debuterte hun sitt «nye ansikt» i en episode av ovennevnte talkshow, hvor hun gikk nærmere inn på det plastiske inngrepet, som for øvrig varte i hele tretten timer.

- Det er fem uker siden jeg gjennomgikk operasjonen i dag. Jeg opererte nakken og underkjeven. Han (kirurgen, journ. anm.) trakk det på en måte fra toppen av hodet mitt og satte et elastisk bånd i det. Men alt ble bare løftet opp, så det ser mer uthvilt ut, fortalte 67-åringen, ifølge Fox News.

Klipp fra TV2-programmet "Bloggerne": Sophie Elise filmer seg selv rett etter neseoperasjonen og snakker om operasjonen med vennene. Vis mer

- Jeg er redd

Det kirurgiske inngrepet gikk derimot ikke uten komplikasjoner. Det forteller Osbourne i artist Kelly Clarkson (37) sitt nye talkshow, «The Kelly Clarkson Show».

Under talkshowet kommer de inn på 67-åringens åpenhet rundt plastisk kirurgi, og Clarkson hyller Osbourne for åpenheten rundt det omstridte temaet. Da innrømmer Osbourne at hun fortsatt er redd for å legge seg under kniven.

- Jeg er redd, fordi du kan våkne opp og se ut som kyklop (kjempe i gresk mytologi og diktning, kjennetegnet ved at de kun har ett øye, journ. anm.). Jeg hadde denne tingen der de løftet munnen min, og den første uken kunne jeg ikke føle munnen min. Jeg kan knapt føle den nå, for å være ærlig med deg. Jeg kunne ikke finne munnen min, forklarer hun.

Videre forteller Osbourne at ansiktet var numment, og at den ene munnviken var høyere enn den andre.

- Jeg så ut som Elvis. Alle barna mine og Ozzy (ektemannen, journ. anm.) spurte meg: «Hvorfor snerrer (ansiktsuttrykk hvor overleppen heves og neseborene utvides, journ. anm.) du mot oss?», og jeg svarte: «Jeg snerrer ikke, jeg gjør ingen ting», fortsatte 67-åringen, til stor latter fra salen.

Forskjellig fra person til person

Dette er imidlertid ikke første gang Osbourne har fortalt åpent om det nylige ansiktsløftet sitt. Kort tid etter inngrepet gjestet hun «Jimmy Kimmel Live!», og under sendingen poengterte programleder Jimmy Kimmel (51) at det er sjeldent at kvinner ser normale ut etter å ha gjennomgått et ansiktsløft.

- Du vet hva det er? Det er bare det at det er så populært nå for både menn og kvinner å ta ansiktsløft, og det er veldig få gode kirurger, og så mange som ønsker å få det gjort. Det er stor sjanse for at det blir mislykket, sa hun da, ifølge People.

Videre forklarte tv-stjernen at det er forskjellig fra person til person, og at enkeltes benstruktur ikke responderer godt med inngrepet.

- Jeg tror også at mange mennesker går inn for å forandre for mye, og da fungerer det bare ikke, uttalte hun.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot plastisk kirurgi-anklagene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer