Sharon Osbourne:

- Jeg så ut som Elvis

67-åringen deler om det nylige kirurgiske inngrepet.

«NYTT» ANSIKT: I juni avslørte tv-personligheten Sharon Osbourne at hun skulle legge seg under kniven nok en gang for å få det hun beskrev som «et nytt ansikt». Nå er operasjonen gjennomført, men det gikk imidlertid ikke for seg uten komplikasjoner. Bildet til venstre er tatt etter det kirurgiske inngrepet, mens det til høyre er fra i fjor. Foto: NTB Scanpix
«NYTT» ANSIKT: I juni avslørte tv-personligheten Sharon Osbourne at hun skulle legge seg under kniven nok en gang for å få det hun beskrev som «et nytt ansikt». Nå er operasjonen gjennomført, men det gikk imidlertid ikke for seg uten komplikasjoner. Bildet til venstre er tatt etter det kirurgiske inngrepet, mens det til høyre er fra i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske tv-personligheten Sharon Osbourne (67) er ikke ukjent for å legge seg under kniven, noe hun også har vært åpen om flere ganger tidligere. I juni avslørte 67-åringen at hun skulle gå gjennom en plastisk operasjon for å få det hun beskrev som et «et nytt ansikt».

- Min neste operasjon er bestilt. Jeg er spent på resultatet, sa Osbourne i en episode av det britiske talkshowet «The Talk».

I september debuterte hun sitt «nye ansikt» i en episode av ovennevnte talkshow, hvor hun gikk nærmere inn på det plastiske inngrepet, som for øvrig varte i hele tretten timer.

- Det er fem uker siden jeg gjennomgikk operasjonen i dag. Jeg opererte nakken og underkjeven. Han (kirurgen, journ. anm.) trakk det på en måte fra toppen av hodet mitt og satte et elastisk bånd i det. Men alt ble bare løftet opp, så det ser mer uthvilt ut, fortalte 67-åringen, ifølge Fox News.

- Jeg er redd

Det kirurgiske inngrepet gikk derimot ikke uten komplikasjoner. Det forteller Osbourne i artist Kelly Clarkson (37) sitt nye talkshow, «The Kelly Clarkson Show».

Under talkshowet kommer de inn på 67-åringens åpenhet rundt plastisk kirurgi, og Clarkson hyller Osbourne for åpenheten rundt det omstridte temaet. Da innrømmer Osbourne at hun fortsatt er redd for å legge seg under kniven.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer