LANGT NEDE: Nicole Kidman forteller at hun var langt nede etter samlivsbruddet fra Tom Cruise.  Foto: FameFlynet
LANGT NEDE: Nicole Kidman forteller at hun var langt nede etter samlivsbruddet fra Tom Cruise. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg så tomheten i mitt eget liv

Da hun vant Oscar innså Nicole Kidman hvor ensom hun var.

SEOGHØR.NO: En Oscarstatuett står øverst på de fleste skuespilleres ønskeliste. Men da Nicole Kidman (46) i 2003 vant prisen for sin rolle som Virginia Woolf i «The Hours» innså hun at mens hun var på toppen av karrieren var hun ulykkelig i privatlivet.

To år tidligere skilte hun seg fra Tom Cruise og skuespilleren forteller at hun var fortvilet og ensom etter bruddet.

- Å vinne en slik pris kan vise deg tomheten i ditt eget liv, og det var på en måte hva det viste meg, sier hun til desember-utgaven av Harper’s Bazaar ifølge Daily Mail.

FIKK OSCAR: Nicole vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for rollen som forfatteren Virginia Woolf i «The Hours».  Foto: Stella Pictures
FIKK OSCAR: Nicole vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for rollen som forfatteren Virginia Woolf i «The Hours». Foto: Stella Pictures Vis mer

Slet privat

Bruddet kom etter elleve års ekteskap. Paret hadde også adoptert barna Isabella (21) og Connor (18) sammen.

- Jeg var suksessfull i mitt profesjonelle liv, mens jeg slet i privatlivet.

Hun har tidligere fortalt hvordan rollen som Woolf gikk inn på henne. Den engelske forfatteren slet med mental sykdom før hun tok sitt eget liv da hun gikk ut i en elv med lommene fulle av stein.

- Jeg gikk ned i elven med steinene i lommene - og valgte livet. Jeg gikk gjennom en tung periode, men det gjorde at jeg satte mer pris på livet mitt.

Prioriterer familien

I dag har Nicole trappet ned filmkarrieren for å få mer tid med ektemannnen Keith Urban og døtrene deres Sunday Rose (5) og Faith Margaret (2). Nå tar hun kun små roller og foretrekker å følge Keith på turné.

LYKKELIG GIFT: I 2006 giftet Kidman seg med Keith Urban og nå har den vakre skuespilleren trappet ned på karrieren for å være mer sammen med familien.  Foto: Andre Michel/DLM Press
LYKKELIG GIFT: I 2006 giftet Kidman seg med Keith Urban og nå har den vakre skuespilleren trappet ned på karrieren for å være mer sammen med familien. Foto: Andre Michel/DLM Press Vis mer

- Jeg bærer ikke hele filmen lenger. Jobber ikke seks eller syv måneder slik som i «Moulin Rouge». Jeg jobber i tre uker og så drar jeg hjem.

Hun kunne likevel ikke si nei til rollen som Monacos Grace Kelly. «Grace of Monaco» har premiere våren 2014.

LES OGSÅ: - Har du virkelig sluttet med Botox, Kidman?