FLAUT: Rupert Grint hevder det var svært flaut å se sin aller første sex-scene med foreldrene sine. Foto: Faksimile fra Cherrybomb
FLAUT: Rupert Grint hevder det var svært flaut å se sin aller første sex-scene med foreldrene sine. Foto: Faksimile fra Cherrybomb Vis mer

- Jeg så sex-scenen med foreldrene mine

Reaksjonen var som forventet...

Publisert
SEHER.NO: Han er best kjent for den noe snillere rollen som Ron Weasley i «Harry Potter»-filmene, men Rupert Grints (21) siste film, «Cherrybomb», var av den sterkere sorten.

Sex, narkotika og stjålne biler var det ikke mangel på i filmen, der Rupert spilte inn sin aller første sex-scene. Og den så han på i ettertid sammen med sin mor og far.

- Det var et forferdelig øyeblikk. Da scenen kom satt vi bare der i stillhet. Ingen sa noe som helst, forteller han til britiske Mirror.

Ifølge Grint skal ikke foreldrene ha visst om at filmen var av en slik karakter, og reaksjonen i etterkant av filmen var ganske lik.

- Vi snakket ikke om det etterpå heller, noe som var litt av en lettelse.

Jenta som Rupert spilte mot i den heftige scenen var Kimberley Nixon (24). Rupert hevder scenen var verre for henne en for ham selv.

- Det var nok verre for Kimberley, fordi man kunne se mye mer av hennes kropp. Men det er sånt man bare må komme seg gjennom, forteller han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se så flott "Hermine" er blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer