SÅ PÅ: Da Christer Reiersøl og Lene Angelica Nilsen kastet seg til sengs i Mats Slyngstad sin seng på Paradise Hotel, stod Slyngstad utenfor og så på. Foto: Anton Soggiu, TV3
SÅ PÅ: Da Christer Reiersøl og Lene Angelica Nilsen kastet seg til sengs i Mats Slyngstad sin seng på Paradise Hotel, stod Slyngstad utenfor og så på. Foto: Anton Soggiu, TV3Vis mer

- Jeg så på mens de hadde sex i sengen min

Mats Slyngstad ble offer for sexrekord-forsøket.

MOREN SER PÅ PARADISE: Men Christer Reiersøl har ikke fått negativ respons hjemmefra på rekordforsøket. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
MOREN SER PÅ PARADISE: Men Christer Reiersøl har ikke fått negativ respons hjemmefra på rekordforsøket. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Christer Reiersøl (22) og Lene Angelica Nilsen (20) har fått mye oppmerksomhet i «Paradise Hotel» etter at de bestemte seg for å sette sexrekord på hotellet. De første gangene brukte de ikke beskyttelse, noe som førte til at Lene Angelica måtte ut av hotellet for å få gravidtest og angrepille.

En som fikk erfare rekordforsøket på nært hold var Mats Slyngstad (21). I onsdagens episode hopper Christer og Lene Angelica til sengs på Saturno, der Mats sover.

- Labi og jeg stod og så på at de hadde sex i sengen min. Det var egentlig bare morsomt. Det er sånn som skjer, og bare jævlig bra at de kjørte på. Jeg hadde trodd at folk skulle ha sex på Paradise Hotel tidligere, forteller Slyngstad til Seoghør.no.

Stranda-gutten reagerer på at Christer stod frem og fortalte at han ikke visste at Lene Angelica kunne bli gravid da han «hoppet av i svingen».

- At Christer ikke visste det, er jo egentlig helt sykt. Det er sånt jeg lærte da jeg var 13. Vi får håpe han vet det nå, sier Mats lattermildt.

Reiersøl selv synes rekordforsøket er morsomt, og forteller om tilbakemeldingene han har fått fra sin egen mor.

- Mamma ser på Paradise Hotel hele tiden, og jeg synes det er dritkleint. Men hun synes Lene Angelica er en søt jente, så det har ikke vært noe negativ feedback. Men jeg har prøvd å holde meg litt unna kontakt der, så jeg prøver å unngå å snakke om det, sier Christer til Seoghør.no.

TV-seerne kommer også med positive meldinger på Reiersøls sengeaktiviteter.

- Av seere og Paradise-fans får jeg nesten bare positive tilbakemeldinger når det kommer til sexen. Jeg følte at hvis man først setter en fot i salaten, kan man like gjerne dra med den andre foten og.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Tatt ut av hotellet for å gravid-testes