- Jeg så noe som er uforklarlig

Linni Meister sier hun aldri har vært så redd i hele sitt liv.

LIVREDD: Linni Meister beskriver redselen hun opplevde som den verste hun noen gang har opplevd. Foto: Stella Pictures
LIVREDD: Linni Meister beskriver redselen hun opplevde som den verste hun noen gang har opplevd. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Linni Meister (27) nylig var på ferie i Thailand sammen med kjæresten, Olav Tvenge (29), våknet hun opp og opplevde det hun kaller den største redselen hun har opplevd.

- Vi våknet opp til høye lyder. Og da kjæresten min lyste rundt i rommet, oppdaget jeg plutselig en mørk skygge som krabbet bortover foran sengen vår. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Og da kjæresten min løp etter meg og lurte på hva jeg så, prøvde jeg å forklare. Han vet at jeg aldri lyver eller finner på ting. Jeg vet at jeg så noe som er uforklarlig, sier hun til Her og Nå.

Paret hentet sikkerhetsvakter for å gå gjennom rommet, men de fant ingenting.

- Da vi tok med sikkerhetsvaktene tilbake til suiten vår, var det ingenting der. Jeg sov ikke resten av den natten. Vi fikk tilbud om å bytte rom, men det var ingen vits siden vi uansett skulle hjem dagen etter.

Meister er for tiden i gang med opptakene til sesong to av TV-serien «Tigerstaden».

LES OGSÅ: - Det kan ikke bli verre enn forrige gang
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer