NORGESBESØK: Olga Kurylenko spiller rollen som Bond-piken Camille i "Quantum of solace". I helgen var hun på Norgesbesøk. Foto: Tine Vatn / Seher.no
NORGESBESØK: Olga Kurylenko spiller rollen som Bond-piken Camille i "Quantum of solace". I helgen var hun på Norgesbesøk. Foto: Tine Vatn / Seher.noVis mer

- Jeg sa nei til sex med Bond

Årets Bond-pike er ikke som andre Bond-piker.

SEHER.NO: Mange kvinner har stått på kne for James Bond gjennom tidene. Årets Bond-pike er ikke en av dem. Seher.no møtte Olga Kurylenko (28) som spiller rollen som Camille i "Quantum of solace" på hennes Norgesbesøk i helgen.

- Absolutt ikke! Jeg sa nei til å spille i en sex-scene med Bond, sier Kurylenko, som lørdag var en selvsagt gjest blant en rekke andre kjendiser på Bond-premieren i Oslo.

Kurylenko måtte nøye seg med kun ett kyss, noe som ikke er vanlig kost i James Bond-filmer. Men det synes ikke 28-åringen er negativt. Snarere tvert imot.

- Jeg synes faktisk filmen blir sterkere med bare ett kyss. Det er ikke rom for noe mer enn det. Bond vil ha hevn, og ingenting annet, sier hun til Seher.no.

For den ukrainske skuespilleren er dette hennes største jobb noensinne, og hun innrømmer at det første møtet med Daniel Craig var stort.

- Jeg var veldig nervøs før jeg møtte ham, men han imponerte meg virkelig.

Kurylenko var en av over hundre jenter regissør Marc Forster hadde å velge mellom, og det siste året har karrieren hennes skutt i taket.

- Jeg er ingen actionhelt. At jeg nå er i ferd med å bli en kjent skuespiller er veldig uventet og rart. Allerede før innspillingene av filmen begynte, skulle alle ha tak i meg. Telefonen ringte konstant.

Men Bond-piken forteller at hele opplevelsen rundt filmen har vært det beste hun har vært med på, selv om det har vært tøffe tak.

- Det har vært utrolig mye trening og veldig fysisk. Musklene har verket, men jeg savner det. Jeg har blitt så mye sterkere og hatt mange adrenalin-kick. Man trener en måned og filmer én dag, men sånn er det.

Kurylenko har vokst opp med James Bond-filmene, og har sett de fleste. For henne er det ingen tvil om hvem som er hennes favoritt-James.

- Daniel er favoritten!

Og favoritt Bond-piken er?

- Jeg kan vel ikke si at favoritten er meg? avslutter hun spøkefullt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Kom i gjennomsiktig kjole