- Jeg så meg i speilet og tenkte at jeg var stygg

Amanda Seyfried var ikke fornøyd med utseende da hun var yngre.

MAMMA MIA: Amanda Seyfried er mest kjent for rollen som Sophie i filmen «Mamma Mia». Foto: Filmweb
MAMMA MIA: Amanda Seyfried er mest kjent for rollen som Sophie i filmen «Mamma Mia». Foto: Filmweb Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske «Mamma Mia!»-skuespilleren Amanda Seyfried (25) har mange ganger figurert på kåringer over verdens vakreste kvinner. Til tross for skjønnhet i voksen alder, forteller skuespilleren at hun følte seg stygg da hun vokste opp.

- Jeg var en usikker ung jente. Jeg likte ikke kroppen min og jeg så meg i speilet og tenkte at jeg var stygg. Jeg ønsket meg tannregulering, glatt hår og solbrun hud. Det tok så lang tid å rette ut håret hver morgen at jeg fikk vondt i hendene, forteller Amanda til contactmusic.com.

Forholdet til sin egen kropp har forbedret seg betraktelig de siste årene og skuespilleren stilte nylig splitter naken under et intervju. Den amerikanske skuespilleren er for tiden aktuell som det nye ansiktet til skjønnhetsmerket Cle de Peau Beaute.

- Jeg setter pris på Cle de Peau Beautes filosofi om at hver kvinne må definere sin egen stil. Deres filosofi er veldig lik mine egne tanker om skjønnhetsidealer, forteller hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Splitter naken under intervju